معرفی و دانلود رایگان کتاب DONKEY READ pdf
تصویر جلد کتاب DONKEY READ
off

کتاب DONKEY READ

(تکنیک و روش‌های مطالعۀ صحیح)

۵.۰ امتیاز(از ۴ رأی)
امیرحسین رجبی

معرفی کتاب DONKEY READ

کتاب DONKEY READ (تکنیک و روش های مطالعه صحیح) نوشته‌ی امیرحسین رجبی مجموعه‌ای از ایده‌ها و تمرین‌ها برای ساختن عادت مطالعه و یادگیری عمیق است. نویسنده در این کتاب با زبانی صریح و طنزآمیز از تجربه‌های شخصی خود در کتاب‌خواندن و نوشتن شروع کرده است و به‌تدریج به سراغ مفاهیم کلیدی مثل عادت، انگیزه، برنامه‌ریزی و ابزارهای مطالعه می‌رود. انتشارات اولین‌ها آن را منتشر کرده است و ساختار کتاب بر پایه‌ی فصل‌های کوتاه، مثال‌های روزمره و تکنیک‌های قابل‌اجرا شکل گرفته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب DONKEY READ (تکنیک و روش های صحیح مطالعه)

کتاب DONKEY READ (تکنیک و روش های مطالعه صحیح) با اعترافات نویسنده آغاز می‌شود؛ جایی که امیرحسین رجبی از تردیدهایش درباره‌ی نوشتن کتابی درمورد «مطالعه درست» می‌گوید و این سؤال را مطرح کرده است که چرا کسی که کتاب نمی‌خواند باید چنین کتابی را بخواند. همین شروع خودافشاگرانه فضای کلی کتاب را می‌سازد: گفت‌وگو با خواننده درباره‌ی عادت نداشتن به مطالعه، شکست‌های تکراری در «از فردا شروع می‌کنم» و چرخه‌ی همیشگی شروع و رهاکردن. کتاب DONKEY READ در ادامه ملت کتاب‌خوان را به چند دسته تقسیم کرده است؛ از «تازه‌کارها» که هنوز با کتاب صمیمی نشده‌اند تا «حرفه‌ای‌ها»، «علاقه‌مندهای بلاتکلیف» و «کنکوری‌ها و آزمون‌محورها». هر دسته با توصیف‌های طنز و مثال‌های ملموس معرفی شده است تا خواننده جای خود را در این نقشه پیدا کند. سپس هدف کتاب روشن می‌شود: تبدیل مطالعه از یک کار مقطعی و وظیفه‌محور به یک عادت پایدار و لذت‌بخش. در فصل‌های بعدی کتاب DONKEY READ مفاهیمی مثل «قانون چرایی»، «مسیر عادت»، «نفس و الاغ لجباز»، «شروع کوچولو»، «قانون تیکه‌تیکه»، ابزارهای مطالعه، جدول ۳۰۱ و انواع «تیکه»‌ها (کوچک، ویژه، اضطراری) توضیح داده شده است. بخش‌های دیگری هم به تکنیک‌های انتخاب کتاب، استفاده‌ی هوشمند از هایلایتر، همیار مطالعه، تحلیل دوره‌ای پیشرفت و روش «یاد بده تا یاد بگیری» اختصاص یافته است. ساختار کتاب بر پایه‌ی مثال، داستان کوتاه، تشبیه‌های طنز و تمرین‌های مشخص طراحی شده است تا خواننده بتواند قدم‌به‌قدم عادت مطالعه را در زندگی روزمره‌ی خود بسازد.

خلاصه کتاب DONKEY READ (تکنیک و روش های صحیح مطالعه)

کتاب DONKEY READ (تکنیک و روش های مطالعه صحیح) از یک مسئله‌ی ساده اما رایج شروع می‌کند: بیشتر افراد مشکل «کمبود کتاب» ندارند، مشکل «کمبود عادت» دارند. نویسنده با طرح قانون «چرایی» نشان داده است تا وقتی دلیل‌های شخصی و محکم برای مطالعه پیدا نشود، هر برنامه‌ای به تعویق می‌افتد. سپس مفهوم عادت را توضیح داده است؛ رفتاری که با تکرار، از حالت سخت و پرهزینه به یک مسیر خودکار در مغز تبدیل می‌شود. در ادامه کتاب DONKEY READ با استعاره‌ی «نفس و الاغ لجباز» نشان می‌دهد چرا شروع‌های بزرگ و ناگهانی شکست می‌خورند و پیشنهاد می‌کند هر عادت با «شروع کوچولو» و «تیکه‌تیکه کردن هدف» ساخته شود. جدول ۳۰۱ ابزار اصلی این فرایند است: ۳۰ روز شروع با ۵ دقیقه مطالعه و افزایش تدریجی زمان تا رسیدن به ۶۰ دقیقه پایدار. سه نوع «تیکه» (کوچک، ویژه، اضطراری) و سه قانون علامت‌گذاری جدول کمک می‌کند زنجیره‌ی عادت قطع نشود. فصل‌های بعدی به انتخاب آگاهانه‌ی کتاب، نشانه‌گذاری هوشمند، همیاری در مطالعه و تکنیک «یاد بده تا یاد بگیری» می‌پردازد.

چرا باید کتاب DONKEY READ (تکنیک و روش های صحیح مطالعه) را بخوانیم؟

کتاب DONKEY READ (تکنیک و روش های مطالعه صحیح) به‌جای توصیه‌های کلی، روی ساختن عادت مطالعه تمرکز کرده است و برای آن ابزار، جدول و تمرین مشخص معرفی کرده است. خواننده در این کتاب با مفهوم «شروع کوچولو»، قانون تیکه‌تیکه، مدیریت مقاومت درونی و روش‌های انتخاب و خواندن مؤثر کتاب آشنا می‌شود و می‌تواند مطالعه را از یک کار مقطعی به بخشی پایدار از زندگی روزمره تبدیل کند.

کتاب DONKEY READ (تکنیک و روش های مطالعه صحیح) به کسانی پیشنهاد می‌شود که بارها مطالعه را شروع کرده‌اند و نیمه‌کاره رها کرده‌اند، به دانش‌آموزان و کنکوری‌ها که دنبال روش مطالعه‌ی منظم هستند و به علاقه‌مندانی که می‌خواهند از خواندن پراکنده به عادت مطالعه‌ی روزانه برسند و شیوه‌ی استفاده از کتاب‌ها را تغییر دهند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب DONKEY READ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابDONKEY READ
عنوان دیگر(تکنیک و روش‌های مطالعۀ صحیح)
موضوعموفقیت و خودیاری
نویسندهامیرحسین رجبی
انتشاراتانتشارات اولین‌ها
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۱۰
فرمت کتابPDF
قیمت کتابرایگان

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۱۲

واقعااااا عالیییی بود👌🤩 نویسنده مفاهیم سنگین رو ،خیلی ساده و روون توضیح داده بود اصلا خسته کننده نبود✅️ واقعا ارزش خوندن داره .خیلی از ابهامات من رو برطرف کرد از اون کتاباییه که آدم دوست داره دوباره برگرده و نکاتش رو مرور...بیشتر

۱۴۰۵/۰۳/۱۰

عالیییییییییییییییییییییی حتماً و باید این کتاب یخونی 10000 ستارم براش کمه

پرهام
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۱۷

کتاب داره روش های مطالعه رو بررسی می کنه. اکثر ردش ها خیلی خوبن ولی روش مطالعه گروهی بنظرم آنچنان مفید نیست