کتاب انگار که هستم حسین ایزدپناه + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب انگار که هستم

کتاب انگار که هستم

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب انگار که هستم

کتاب انگار که هستم نوشته‌ی حسین ایزدپناه مجموعه‌ای از غزل‌ها و سروده‌های عاشقانه و آیینی است که نشر مانانگار آن را منتشر کرده است. شاعر در این دفتر از دلتنگی برای امام زمان، سوگ و شیدایی نسبت به امام حسین و دیگر امامان، و نیز از عشق زمینی و شوق دیدار محبوب سخن گفته است. زبان اثر بر پایه‌ی قالب غزل و رباعی شکل گرفته و در بسیاری از شعرها، حال‌وهوای مناجات، نیایش و گفت‌وگو با معشوق الهی دیده می‌شود. در کنار شعرهای عاشورایی و مهدوی، چند شعر درباره‌ی معلم و ستایش جایگاه او نیز آمده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب انگار که هستم

کتاب انگار که هستم دفتر شعری از حسین ایزدپناه است که در آن بیش از ۱۰۰ قطعه شعر در قالب‌هایی چون غزل، دوبیتی و رباعی گرد آمده است. در این کتاب، شاعر میان دو محور اصلی در رفت‌وآمد است: عشق و دلدادگی به اهل‌بیت به‌ویژه امام حسین و امام زمان، و تجربه‌ی عشق و شوق دیدار در معنای گسترده‌تر آن. بسیاری از شعرها با تاریخ سرایش مشخص شده‌اند و نشان می‌دهند که این دفتر حاصل سال‌ها نوشتن و ثبت لحظه‌های عاطفی و اعتقادی شاعر است. در کتاب انگار که هستم بخش قابل‌توجهی از شعرها به واقعه‌ی عاشورا، کربلا، اربعین و سوگواری برای امام حسین اختصاص یافته است. شاعر در این سروده‌ها از تشنگی، غربت، شهادت یاران و اسارت اهل‌بیت گفته است و بارها به ابیاتی از محتشم و دیگر مراثی مشهور اشاره کرده است. در کنار این‌ها، شعرهای مهدوی کتاب انگار که هستم با مضامینی مثل انتظار، جمعه، چشم‌به‌راهی، دعا برای تعجیل فرج و گفت‌وگو با امام غایب شکل گرفته‌اند و تصویر انسانیِ عاشقی را نشان می‌دهند که سال‌هاست «چشم به در» مانده است. در بخش دیگری از کتاب انگار که هستم، شعرهایی با حال‌وهوای عاشقانه و توصیف معشوق زمینی دیده می‌شود؛ جایی که شاعر از گیسو، خال، چشم سیاه، لب شکرین و مستی نگاه سخن گفته است و میان این عشق و عشق الهی پلی ظریف می‌سازد. چند شعر پایانی کتاب انگار که هستم نیز به ستایش معلم، نقش او در ساختن جهان درونی شاگردان و تأثیر ماندگار آموزش اختصاص دارد و نشان می‌دهد که برای شاعر، معلم هم‌ردیف با راهنمایی معنوی و روشن‌کردن راه زندگی است.

چرا باید کتاب انگار که هستم را بخوانیم؟

خواننده در این کتاب با مجموعه‌ای یک‌دست از شعرهای عاشورایی، مهدوی و عاشقانه روبه‌رو است که در آن، تجربه‌ی انتظار، سوگ و شوق دیدار در قالب غزل و دوبیتی بیان شده است. انگار که هستم می‌تواند برای آشنایی نزدیک‌تر با زبان عاطفی و نیایشی شاعر معاصر و حال‌وهوای شعر مذهبی امروز مفید باشد.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان شعر مذهبی فارسی، دوست‌داران مراثی عاشورا و شعرهای مهدوی، و کسانی که به غزل‌های عاشقانه با رنگ‌وبوی دینی گرایش دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین به مخاطبانی که به شعر درباره‌ی معلم و جایگاه او توجه دارند توصیه می‌شود.