معرفی و دانلود کتاب زندگی من pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب زندگی من

کتاب زندگی من

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب زندگی من

کتاب زندگی من نوشته میهن محمدمرادی است؛ روایتی از زنی که در سال‌های پیری، در اتاق مشاوره به گذشته‌اش برمی‌گردد و لایه‌لایه از کودکی، خانواده، رنج، محبت و دوام‌آوردن حرف می‌زند. لیلا بخت‌آور بازنویسی و ویرایش آن را انجام داده و انتشارات همراه دانش آن را منتشر کرده است. آنچه این اثر را برجسته می‌کند، پیوند میان خاطره‌های شخصی و تصویری است که از تاب‌آوری، زخم‌های ماندگار و تلاش برای بخشیدن خود شکل می‌گیرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زندگی من

کتاب زندگی من نوشته میهن محمدمرادی بر پایه‌ی خاطرات زنی شکل گرفته است که در گفت‌وگو با روان‌شناس، گذشته‌ی خود را از نو مرور می‌کند. متن از همان آغاز، خواننده را وارد فضایی می‌کند که در آن حافظه فقط محل ثبت اتفاق‌ها نیست، بلکه میدان بازگشت دردها، دلتنگی‌ها و پرسش‌های حل‌نشده است. راوی از کودکی در تهران، از خانه‌ای پرتنش، از رابطه‌ی دشوار با پدر و مادر و از پناهی که در آغوش مادربزرگ و چند چهره‌ی مهربان خانواده پیدا کرده، حرف می‌زند. در کنار این خط اصلی، کتاب تصویری از مناسبات خانوادگی، تفاوت جهان شهری و روستایی، فشارهای تربیتی و اثر زخم‌های قدیمی بر زندگی امروز ارائه می‌دهد.
کتاب زندگی من فقط بازگویی رنج‌های یک زن نیست. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه خاطره، هویت امروز را می‌سازد و چگونه آدمی ممکن است سال‌ها بعد، هنوز درگیر صحنه‌هایی باشد که در کودکی پشت سر گذاشته است. فصل‌هایی مانند شراره کوچک، کودکی، شلاق سرنوشت، فرار، الگوی تمام‌عیار و تلاطم مسیر این بازگشت را پیش می‌برند. در این میان، حضور مشاور فقط یک قاب روایی نیست؛ این گفت‌وگوها به متن امکان می‌دهند که میان روایت گذشته و تأمل درباره‌ی حال‌وهوای امروز رفت‌وآمد کند. فضای اثر گاهی تلخ و سنگین است، اما در دل همین تلخی، نشانه‌هایی از مهر، مراقبت، خاطره‌های روشن و میل به ادامه‌دادن هم دیده می‌شود. همین ترکیب باعث شده است که روایت، صرفاً شرح حادثه نباشد و به درنگی درباره‌ی رنج، بقا و آشتی با خویش تبدیل شود.

خلاصه کتاب زندگی من

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
شراره جاویدان، زنی سالخورده، برای رهاشدن از فشار خاطرات به اتاق مشاوره می‌رود و از همان‌جا روایت زندگی‌اش آغاز می‌شود. او از کودکی در خانواده‌ای پرآشوب می‌گوید؛ از پدری خشن، مادری کم‌مهر و خانه‌ای که در آن ترس، تنهایی و کار زودهنگام بخشی از روزمرگی بوده است. در برابر این فضای سخت، مادربزرگ، دایی و چند نفر از نزدیکان برای او پناه و نشانه‌ی محبت‌اند. روایت به‌تدریج گذشته‌ی خانوادگی، جابه‌جایی خانه‌ها، فشارهای روحی، تحقیرها و زخم‌هایی را آشکار می‌کند که تا سال‌ها در ذهن و تن راوی مانده‌اند. مسیر داستان، بیشتر از هر چیز، جست‌وجوی معنای دوام‌آوردن و فهم دوباره‌ی خویشتن است.

چرا باید کتاب زندگی من را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب زندگی من را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تجربه‌ی زیسته‌ی یک زن را از دل خاطره‌های خانوادگی و جلسات مشاوره کنار هم می‌گذارد.
  • خواننده با اثر ماندگار خشونت، بی‌مهری و تحقیر در سال‌های کودکی آشنا می‌شود.
  • این کتاب نشان می‌دهد محبت چند نفر نزدیک چگونه می‌تواند در دل یک زندگی سخت، نقش پناه داشته باشد.
  • فصل‌بندی اثر مسیر زندگی راوی را از کودکی تا دوره‌ی بازنگری در گذشته روشن‌تر می‌کند.
  • متن برای کسانی که به روایت‌های مبتنی‌بر خاطره، رنج خانوادگی و مسئله‌ی تاب‌آوری علاقه دارند، نکته‌های قابل‌توجهی دارد.

خواندن کتاب زندگی من به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به روایت‌های زندگی‌محور که بر خاطره و گذشته‌ی خانوادگی تکیه دارند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند درباره‌ی اثر زخم‌های کودکی بر سال‌های بعد بیشتر بدانند.
  • کسانی که به شخصیت‌های زن و تجربه‌های دشوار آن‌ها در بستر خانواده علاقه دارند.
  • مخاطبانی که از متن‌های تأمل‌برانگیز درباره‌ی رنج، دوام‌آوردن و بازگشت به گذشته استقبال می‌کنند.
  • افرادی که به داستان‌هایی با فضای احساسی، تلخ و شخصیت‌محور گرایش دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زندگی من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزندگی من
موضوعخاطرات، زندگی‌نامه
نویسندهمیهن محمدمرادی
ویراستارلیلا بخت آور
انتشاراتانتشارات همراه دانش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۴/۱۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.