دانلود دوماهنامه آنگاه ـ شماره ۴ ـ پاییز ۹۶ | طاقچه

کتاب دوماهنامه آنگاه ـ شماره ۴ ـ پاییز ۹۶

امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی دوماهنامه آنگاه ـ شماره ۴ ـ پاییز ۹۶

در این شماره می‌خوانیم: آرش تنهایی در سرمقاله این شماره نوشته است :”خیابان انقلاب، قدیمی‌ترین محور شرقی و غربی شهر تهران؛ در آغاز، پایانی بود بر خندق ناصری و امروز به‌مدد حضور و شکل‌گیری مراکز مهمی چون دانشگاه تهران، دبیرستان البرز، پارک دانشجو، تئاتر شهر، تالار رودکی و تقاطع مهم چهارراه ولیعصر نقش ویژه‌ای در خاطره‌ی قرن گذشته‌ی ما ایفا میکند. تأسیس و حضور دانشگاه تهران و دیگر نهادهای علمی – آموزشیو کوچ و سکنای کتابفروش‌ها با آرا و عقاید گوناگون، از یکسو چهره‌ی دیگری به خیابان انقلاب داده، و از سوی دیگر تظاهرات و راهپیمایی‌هایی که به پیروزی انقلاب منجر شد. همچنین راهپیمایی‌ها و تجمع‌های این سالها، انقلاب را به محل بروز کنش اجتماعی و مدنی بدل کرده است. «آنگاه » می‌کوشد نگاهی خونسرد و بالغ به «خیابان انقلاب » داشته باشد. هرچند آگاه است که موضوع چنان گسترده و بسیط است که پرداخت کامل و جامع آن در اندک صفحه‌ها و مقاله‌های نشریه‌ای نوپا نمی‌گنجد. «آنگاه » می‌داند که این خیابان «حرف »ها و این شماره«حفره »های زیادی دارد که شما پُر خواهید کرد.”
Amin D
۱۴۰۳/۰۸/۲۵