دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰

در این شماره می‌خوانیم: - فضاپیمای دریم چیسربا موفقیت تست شد+تصاویر - شناسایی ۹۰ مانع تولید محتوای فضای مجازی - رواج سرقت علمی به‌خاطر مبنا شدن مدرک - وب سایت داعش هک شد - پرورش ۳ گیاه خوراکی متفاوت در فضا - تلاش ما با ایران و ترکیه در سوریه ثمربخش بوده است - بخشی از فرمان ممنوعیت مسافرتی ترامپ اجرایی شد - متن کامل گزارش جدید آژانس - معرفی سازندگان مسکن مهر متخلف به مراجع قضایی - تخريب مسكن مهر در مقابل مسكن شخصى +عکس - ناپدید شدن ۱ طبقه از ساختمان ۵ طبقه مسکن مهر+عکس - ۱۲ هزار واحد مسکونی در زلزله تخریب شده‌اند - زلزله، سینما و ماندگاری تلخ - برنامه‌ای برای تحریم ایران در آینده نزدیک نداریم - نامه ظریف به گوترش درباره بحران یمن - تایید آژانس؛ اقدامات ایران منطبق با برجام است - بسیج برای اسکان اضطراری زلزله‌زدگان ‌آمادگی دارد - آغاز کنفرانس مطبوعاتی پوتین و اردوغان - خواننده ۲ تابعیتی مجوز انتشار آلبوم گرفت - توافق آلمان، فرانسه و انگیس برای حفظ برجام - عدم واریزکمک نقدی به حساب‌های شخصی درفضای مجازی - تسلیت مقامات کشورهای جهان به ایران - هیات دولت فردا (سه شنبه) را عزای عمومی اعلام کرد - تركه‌هاي بي‌تدبيري بر تن دانش‌آموزان محروم - خواننده موسیقی ایرانی در ۷۱ سالگی درگذشت+عکس - آزار وحشیانه میلاد ۸ ساله در مخفیگاه شیطانی بهرام - آغاز شمارش معکوس شکست جنگ عربستان علیه یمن - ۲۲ مدرسه در مناطق زلزله‌زده تخریب کامل شده است - آخرین آمار قربانیان زلزله به تفکیک شهرها - ترس مردم‌قصرشیرین‌از ورود‌به‌منازل و عدم‌توزیع‌چادر - دستور ویژه وزیر اقتصاد برای رسیدگی به زلزله‌زدگان

رایگان