دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۷/۱۵ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۷/۱۵

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۷/۱۵

در این شماره می‌خوانیم: - پودر شدن جسد زنی در بسترش پس از ۸ ماه! - کره شمالی برای آزمایش موشک دوربرد آماده می‌شود - تهیه کننده مقاله‌های علمی دستگیر شد - پزشک کودکان را برای پیوستن به داعش ترغیب می‌کرد - سنگینی نگرانی از برگزیت بر روی بازار بریتانیا - کار زیاد می‌تواند باعث مرگ‌ شود! - حجت‌الاسلام ناطق‌نوری با رئیسی دیدار کرد - روحاني هر چه زود تر وزير علوم را معر في كند - سفر وزیر اطلاعات مصر به سرزمین اشغالی - مهمترین درس عاشورا ایثار بود - جدایی کردستان عراق یک عمل فرعونی است - ایران کشور مهمی در منطقه است - ابوبکر البغدادی زنده است - ادعاهای ترامپ علیه برجام بی‌اساس است - آخرین آمار از خسارت‌های سیل در استان‌ها - جلال طالبانی خبر دستگیری صدام را به ایرانی ها داد - آزادسازی منطقه راهبردی «الحزم» در حمص سوریه - واگذاری تصمیم درباره برجام به کنگره - آتش سوزی انبار تولید دمپایی در قم مهار شد - هدف ما رونق بخشیدن به صنعت است - برجام قابل مذاکره مجدد نیست - هیچ محدودیت جدیدی علیه خاتمی اعمال نشده - ماجرای آخرین عکس حاج قاسم و شهیدهمدانی+ عکس - آمریکا تحریم‌های اقتصادی سودان را لغو کرد - سقوط بالگرد نیروی هوایی هند با ۷ کشته - تشدید برخورد با خودروهای دودزا و فاقد معاینه‌فنی - اصلاح سیستم بانکی در دستور کار مجلس - اعلام شرایط جدید وام مسکن - درگیری‌ تروریست‌ها با یکدیگر در استان ادلب سوریه - اعتراض به عدم نصب پرچم عراق بر تابوت جلال طالبانی - همه طرف‌ها باید به برجام پایبند بمانند

رایگان