انقلاب، مکبر میخواهد
معرفی نشریه علمی فرهنگی خط ـ ویژه نامه اولین سالروز صدور بیانیه گام دوم انقلاب ـ بهمن ماه ۱۳۹۸
در این شماره میخوانیم:
حوزه باید پرچمدار باشد؛ مسئولیت حوزههای علمیه نسبت به بیانیه گام دوم آیتالله اعرافی، مدیر حوزههای علمیه
حوزه گفت اما نشنید؛ نسبت و جایگاه علم، دانشگاه و حوزه در بیانیه گام دوم در گفتگو با پروفسور مهدی گلشنی
غیرقابل مقایسه؛ مقایسه انقلاب اسلامی با انقلابهای دیگر در گفتگو با دکتر منوچهر محمدی: محمد صالحی
ظرفیت تمدنساز ملت ایران؛ نقش بیانیه گام دوم در تمدنسازی اسلامی در گفتگو با حجتالاسلام سیدمحمدحسین متولی امامی
مسجد مهجور؛ جایگاه مسجد در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی: عبدالله عصاره
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نشریه علمی فرهنگی خط ـ ویژه نامه اولین سالروز صدور بیانیه گام دوم انقلاب ـ بهمن ماه ۱۳۹۸ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | نشریه علمی فرهنگی خط ـ ویژه نامه اولین سالروز صدور بیانیه گام دوم انقلاب ـ بهمن ماه ۱۳۹۸ |
| عنوان دیگر: | انقلاب، مکبر میخواهد |
| موضوع: | مجلات عمومی |
| انتشارات: | انتشارات گام دوم |
| سال انتشار نسخه فیزیکی: | ۱۳۹۸/۱۱/۰۱ |
| فرمت کتاب: | |
| حجم فایل کتاب: | ۱۹.۹۵ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۱۳۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۵۰۰۰۰ تومان |

این نشریه رو به صورت چاپی دارم برای کسانی که میخواهند تحلیل خوبی درمورد بیانیه گام دوم ببینند حتما باید این نشریه رو بخونن. ممنون از نشریه خط