کتاب من از نقاش پرسیدم فرحناز مهرگان کیا + دانلود نمونه رایگان

کتاب من از نقاش پرسیدم

انتشارات:سنجاق
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب من از نقاش پرسیدم

کتاب من از نقاش پرسیدم نوشته‌ی فرحناز مهرگان کیا، مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این اثر با نگاهی تازه به دغدغه‌های انسانی، عاطفی و زیستی، شعرهایی را گردآوری کرده که هرکدام تصویری از احساسات، تنهایی، امید و جست‌وجوی معنا در زندگی را به تصویر می‌کشند. شاعر با زبانی ساده و بی‌پیرایه، اما سرشار از تصویر و حس، به سراغ موضوعاتی چون عشق، جدایی، دلتنگی، امید و عبور از روزمرگی رفته است. شعرهای این مجموعه، گاه روایت‌گر لحظات شخصی و گاه بازتابی از تجربه‌های جمعی‌اند؛ اما همواره تلاش کرده‌اند تا مخاطب را به تأمل و همدلی دعوت کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من از نقاش پرسیدم

کتاب من از نقاش پرسیدم مجموعه‌ای از شعرهای فرحناز مهرگان کیا است که در قالب شعر آزاد و سپید سروده شده‌اند. این کتاب با محوریت احساسات انسانی، دغدغه‌های وجودی و تجربه‌های زیسته، فضایی صمیمی و در عین حال تأمل‌برانگیز را خلق کرده است. شاعر در این مجموعه، با بهره‌گیری از تصاویر ملموس و زبان روزمره، به سراغ موضوعاتی چون تنهایی، عبور از خاطرات، امید به فردا، جست‌وجوی معنا و مواجهه با فقدان رفته است. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر شعر، روایتی مستقل دارد و در عین حال، در کنار دیگر شعرها، تصویری کلی از جهان شاعرانه‌ی نویسنده ارائه می‌دهد. فرحناز مهرگان کیا در این اثر، با پرهیز از پیچیدگی‌های زبانی و تکیه بر صداقت احساسی، تلاش کرده است تا شعر را به ابزاری برای بیان دغدغه‌های درونی و ارتباط با جهان پیرامون تبدیل کند.

چرا باید کتاب من از نقاش پرسیدم را بخوانیم؟

این کتاب با شعرهایی سرشار از تصویر و احساس، فرصتی برای تجربه‌ی لحظات ناب عاطفی و اندیشیدن به مفاهیم انسانی فراهم می‌کند. زبان شاعرانه‌ی فرحناز مهرگان کیا، بدون پیچیدگی‌های غیرضروری، به سراغ دغدغه‌هایی می‌رود که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آن‌ها روبه‌رو هستند؛ از تنهایی و دلتنگی تا امید و جست‌وجوی معنا. خواندن این مجموعه، نه‌تنها می‌تواند لحظاتی آرام و تأمل‌برانگیز را رقم بزند، بلکه مخاطب را به همدلی با احساسات انسانی و بازنگری در تجربه‌های شخصی دعوت می‌کند. شعرهای این کتاب، با تصویرسازی‌های زنده و بیان صادقانه، می‌توانند برای کسانی که به دنبال لمس دوباره‌ی احساسات یا یافتن واژه‌هایی برای بیان درونیات خود هستند، الهام‌بخش باشند.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های عاطفی و انسانی دارند، افرادی که به دنبال بیان احساسات و تجربه‌های زیسته در قالب شعر هستند و همچنین کسانی که در جست‌وجوی لحظاتی آرام و تأمل‌برانگیز در میان روزمرگی‌اند، پیشنهاد می‌شود.