دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۶/۳۰ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۶/۳۰

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۶/۳۰

در این شماره می‌خوانیم: - آتش سوزی در بخشی از جنگلهای شرق گلستان - ترکیه تحریم اقلیم کردستان را مدنظر قرار می دهد - تولید ظروف یکبار مصرف ۳ برابر افزایش یافت - از واکسن آنفلوآنزای فصلی ایرانی چه خبر؟ - عصرها کفش بخرید - چاقی کودکان ایرانی نگران کننده است - ۷۰۰ هزار بیمار آلزایمری در ایران - تکذیب پشتیبانی نهادهای نظامی از «جمنا»‌ - روحانی، محکم و قوی پاسخ ترامپ را داد - مشکلات کارگران در دست رسیدگی - رونمایی از نماد سرویس مدارس در پلیس راهور - ۳.۶دهم درصد دانش آموزان ایرانی صبحانه نمی خورند - ۴.۴درصد کلاس اولی ها مشکل بینایی و شنوایی دارند - طب ایرانی در خدمت سلامت مردم - سامانه صیاد گامی مثبت در بهبود فضای کسب و کار است - ورزشگاه‌ها شرایط حضور بانوان را ندارند - جاي منصوريان بودم استعفا مي‌كردم - تيم منصوريان در حسرت پيروزي ماند - لفاظی بی‌سابقه جُبیر علیه ایران - واکنش نیکی‌هیلی به‌سخنان ترامپ درمورد برجام - احتمال خروج آمریکا از برجام ۵۰ ـ ۵۰ است - هلاکت‌۸۵۰‌تروریست‌در‌حمله‌جنگنده‌های‌سوری‌و‌روسی - واکنش ولایتی به سخنان ترامپ - برجام بهترین گزینه فعلی است - اعتدال،هم‌افزایی اندیشه هاست و نه رقص شمشیرها - از مهـر جامانده‌ها - آخرین وضعیت جوی روزهای آینده - پاسخ فرودگاه امام به یک ادعای عجیب - حضور رضايي در « گفت و گوي ويژه خبري» سيما - ترامپ: درباره برجام تصمیم‌گرفته‌ام - احتمال تعویق همه پرسی کردستان عراق

رایگان