دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۲۹ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

در این شماره می‌خوانیم: - نقدي بر يک مناظره يکطرفه - پاسخ بهزيستي به منتقدان طرح ساماندهي کودکان کار و خيابان - بايد دادگاه احمدي‌نژاد تشکيل مي‌شد - نيروسوزي اصول‌گرايي - نگاره - درباره ويرانگري - زنگ‌ها براي چه کسی به صدا درمي‌آيند - اين خود تو هستي - زندگي در سياره ناتوانان - چه کسي منصوريان را کشت؟ - ملکي: نبايد از منصوريان حمايت مي‌کردم - رحمتی واقعا خندید؟ - ژنرال در ضيافت خداحافظي عليمنصور - هيچ سهمي در بازار جهاني نداريم - ثروت هنر ما غني‌تر از نفت زير پاي ماست - سايه تهديد و ترور روي نت‌فليکس - دفاع زنانه از مقام «فروشنده» - اربيل و ريسک همه‌پرسي - ميزان اهميت ترامپ - تغيير در تحريم‌هاي حزب‌الله - هنوز اميد وجود دارد، حتي براي من - حمايت همه‌جانبه لندن از برجام - آمادگي ايران براي آغاز فصل نوين روابط با اروپا - فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌ها ۴۰ درصد بيکاران کشور را تشکيل مي‌دهند - ۱۱ ميليون حاشيه‌نشين در موقعيت نامناسب - جزئیات دستگیری راننده شیطان‌صفت - جولان خشکسالی و سيلاب در گيلان - خشکسالي تالاب‌هاي شادگان و چغاخور - خشکسالي تالاب‌هاي شادگان و چغاخور - ايران زيباست؛ کوه‌هاي رنگي - برداشت خرماي استعمران و برحي در غزاويه - تلخ و شيرين زندگي در سيلاب و کلوار - ۲ فروند اي‌تي‌آر به ايران مي‌آيد - هواپيما و وام‌هاي فرانسوي در راه ايران - اختصاص ۵۰ هزار ميليارد تومان تسهيلات براي رونق - ضرورت عبرت‌آموزی از تجربیات گذشته - اصلاح‌طلبان هيچگاه متکي به فرد نبودند - هشدار رهبري به «بدعهدي آمريکا»، تيتر يک رسانه‌هاي جهان شد - سينماي ايران را تهديد نکنيد - ادبيات امروز با «آدم» فاصله دارد - نيکول کيدمن زنده شد! - نگاره - ميانسال‌ها را درست اصلاح کنيد - طولاني‌ترين رؤياي کودکانه - دروغ زميني، فاجعه مريخي - اول دلم براي شما تنگ شده بعد زندگي - داعش کجا مي‌رود؟ - ترامپ به دنبال تضعیف ایران است نه شکست آن - دردسرهاي محافظه‌کاربودن - هدف از همه‌پرسي کردستان، استقلال يا امتياز - قدوس: با تلاش زياد جاي دژاگه را مي‌گيرم - فعلا که مجبور نشده است - ليگ برتر قرباني افتخارآفريني در آسيا - فخري: کسي باور نمي‌کند تيم چهارم دنيا سالن تمرين ندارد - تغيير موضع منصوريان بعد از شعارها و انتقادهاي شديد - فريادهاي دختر خردسال آدم‌ربايان را ناکام گذاشت - هنوز از ساختار مالي شهرداري سر‌درنياورديم - جمع‌آوري کودکان کار را فورا متوقف کنيد - «سهولان» در خطر تخریب - انتقام هيتلر از فرزندان خيانتکاران

رایگان