دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸

در این شماره می‌خوانیم: - ضرورت عبرت‌آموزی از تجربیات گذشته - اصلاح‌طلبان هيچگاه متکي به فرد نبودند - هشدار رهبري به «بدعهدي آمريکا»، تيتر يک رسانه‌هاي جهان شد - سينماي ايران را تهديد نکنيد - ادبيات امروز با «آدم» فاصله دارد - نيکول کيدمن زنده شد! - نگاره - ميانسال‌ها را درست اصلاح کنيد - طولاني‌ترين رؤياي کودکانه - دروغ زميني، فاجعه مريخي - اول دلم براي شما تنگ شده بعد زندگي - داعش کجا مي‌رود؟ - ترامپ به دنبال تضعیف ایران است نه شکست آن - دردسرهاي محافظه‌کاربودن - هدف از همه‌پرسي کردستان، استقلال يا امتياز - قدوس: با تلاش زياد جاي دژاگه را مي‌گيرم - فعلا که مجبور نشده است - ليگ برتر قرباني افتخارآفريني در آسيا - فخري: کسي باور نمي‌کند تيم چهارم دنيا سالن تمرين ندارد - تغيير موضع منصوريان بعد از شعارها و انتقادهاي شديد - فريادهاي دختر خردسال آدم‌ربايان را ناکام گذاشت - هنوز از ساختار مالي شهرداري سر‌درنياورديم - جمع‌آوري کودکان کار را فورا متوقف کنيد - «سهولان» در خطر تخریب - انتقام هيتلر از فرزندان خيانتکاران - ۷۵ سال پس از اخراج يهوديان آلمان - چه بر سر فيلسوفان مخالف هيتلر آمد؟ - ۲۵ درصد از منابع آبي کشور بدون درآمد است - سياست دولت افزايش قدرت خريد مردم است - «حقوق‌کم» مهم‌ترین دلیل علاقه به بازنشستگی است - ۳ ميليون و ۴۰۰ هزار بيکار داريم - بودجه درگير بي‌پولي، پول در کيسه يارانه! - اقدامات براي نظارت نيروگاه بوشهر و تأسيسات هسته‌اي ايران انجام شده است - پاسخی مناسب به تجاوزگر حقوق ايران در برجام مي‌دهيم - بابک زنجاني: انتهاي ماجرا اعدام من است - گفت‌وگو، ضرورت امروز سياست - خط بطلان اصلاح‌طلبان بر ائتلاف - هر حرکت غلط در برجام با عکس‌العمل جمهوري‌اسلامي مواجه خواهد شد - دادگاه خاوري به‌صورت غيابي برگزار مي‌‌شود - راهي براي دور زدن برجام - آخرين جزئيات ساماندهي افاغنه و صدور گذرنامه‌هاي ۳‌ماهه - ايدز و هپاتيت در کمين کودکان زباله‌‌گرد - کوتينيو: خوشحالم که در ليورپول هستم - جريمه مضحک کومان؛ يک يورو به همسر! - ايران پا روي «سکوي اول» گذاشت - رحمتي و جباري را کنار گذاشت تا خودش بماند - آيا پوتين دربرابر ترامپ عقب‌نشيني مي‌کند؟ - آيا تنها راه کشتن است؟ - ژنرال‌ها آمريکا را از دست ترامپ نجات مي‌دهند؟ - گردش سعودی به سمت سوریه - با برگزاري همه‌پرسي در اقليم کردستان مخالفيم - روحاني: برجام توافقي به نفع امنيت و ثبات منطقه و جهان است - نگاره - يک مرداد جنايي - تماشاي يک وضعيت چندپاره - هيچ وقت جنازه‌هايشان را پيدا نکردم - به خاطر کودکي‌هاي وحشت‌زده - اسارت چندروزه دختر ۱۹ساله - اشتباه عجيب در اعلام پرتيراژترين کتاب مرداد - هزينه اجاره سالن‌ها در ايران بالاتر از اروپاست

رایگان