دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹ | طاقچه

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹

در این شماره می‌خوانیم: - تغييرات در وزارت‌امورخارجه، با هدف چابک‌سازي انجام می‌شود - بيانات رهبري، فتح بابي براي توسعه مناطق مرزي - احياي شکوهمند وعده‌اي فراموش‌شده - تقلای ترامپ برای گریز از بن‌بست - اعتراض ايران به توحش - جايزه نوبل آنگ سان سوچي را پس بگيريد - درس‌هاي نياموخته آقاي رئيس‌جمهور - تنشي جديد در روابط قطر و عربستان - چين از فرانسه براي حل بحران کره‌شمالي کمک خواست - مامان، نجاتم بده - کانادا به بازيگران زن ايراني ويزا نداد - اسکار افتخاري براي مادر موج نوي سينماي فرانسه - رضا کيانيان مهمان «کتاب‌باز» شد - مشغوليت‌هاي اين روزهاي بازيگر مورد علاقه کيارستمي - استقبال از يک رامبد خشن! - شرايط پرداخت وام مسکن را تغيير دهيم - نگران اضافه‌برداشت بانک‌ها از بانک مرکزي هستيم - دريافت تسهيلات با سود ١۵ درصد، فروش تا ۲۲ درصد - حساب‌هاي راکد بسته مي‌شوند - حدود ۶۰ درصد مردم کشور اضافه‌وزن و چاقي دارند - آمار متناقض آموزش‌وپرورش درباره تعداد نيروهاي حق‌التدريسي - ایران بهشت تنوع غذایی - اگر باران نمي‌آمد جنگل‌ها همچنان مي‌سوخت - عقب‌ماندگي ۷۵ درصدي در آموزش کمک‌هاي اوليه - علامه، «علامه» نشد - نگاره - پرونده‌اي براي يک سوررئاليست - نوستالژي - خاطرات سياه يک مهماني - سندروم قلب شکسته - دسته دسته در راه مي‌ميريم - کريمي با نظرسنجي از بازيکنان برگشت! - خسرو بهتر از ملي‌پوش آبي‌ها - پرسپوليس برانکو باز هم رکورد زد - هزينه‌هاي سنگين ندانم‌کاري‌هاي يک رئيس - آمريکا و شکست‌هاي پايه؛ زنگ‌ خطرهايي که در يونان براي کشتي فرنگي ايران به صدا در آمد - پرسپوليس، استقلال و تراکتورسازي به قهرماني فکر کنند - خودانتقادي اصلاح‌طلبانه - يک ادعا و هزار پاسخ آمريکايي - بررسي موضع کلانتري درباره تراريخته - طلاق تنها يک نام نيست - فراتر از جنايت - تعطيلات مجلس؛ زماني براي نگارش طرح‌هاي اثرگذار - يادگارهايي از روزهاي اشتباه - کودکان قرباني اين بازي هستند - نمي‌دانم جنس بلبل از چيست - عقب‌نشيني نکنيد - شما هم به گل دوم مشکوک هستيد؟ - «حيوان» بهترين فيلم کوتاه سال - حتي اگر من نباشم، پالت بايد باشد - غوغاي ستارگان در تهران - فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران به هيچ عنوان تعطيل نشده است - ايران براي قطر از ترکيه مفيدتر است - نارضايتي سپرده‌گذاران را رفع کنيد - ردپاي نفت در رشد اقتصاد ايران - رزمايش اسرائيل با هدف جنگ با حزب‌الله - مادورو به چين و روسيه اميد بسته، مخالفان به غرب - سالانه حدود ۱۰۰ فوت ناشي از مصرف مشروبات الکلي در کشور ما رخ مي‌دهد - شانه خالي کردن وزارت بهداشت از درمان شين‌آبادي‌ها - اعتراض متهم پرونده آتنا اصلاني به حکم دادگاه
محمدرضا
۱۳۹۶/۰۶/۱۹

گزارشی در صفحه ۱۲ این شماره‌ی وقایع اتفاقیه موجوده در مورد عملکرد نامناسب سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی. امروز جناب سلیمی رأساً تشریف برده‌ن خونه‌ی مدیرمسئول روزنامه (صادق خرازی) و گفته‌ن یا عذرخواهی میکنید رسماً، یا با من مصاحبه میکنید

- بیشتر

رایگان