کتاب من و افتخارم ابوالفضل موذن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من و افتخارم

کتاب من و افتخارم

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب من و افتخارم

کتاب الکترونیکی «من و افتخارم» نوشتهٔ ابوالفضل موذن و منتشرشده به‌وسیلهٔ نشر نسل روشن، روایتی داستانی از زندگی و دغدغه‌های یک جوان در مواجهه با چالش‌های عاطفی و اجتماعی است. این اثر در قالب داستان کوتاه، به روایت تجربه‌های شخصی نویسنده از دوران دانشجویی، روابط دوستانه و نخستین مواجهه با عشق می‌پردازد. «من و افتخارم» با نگاهی به زندگی روزمره و احساسات نسل جوان، تلاش دارد تصویری ملموس از فرازونشیب‌های بلوغ و رشد فردی ارائه دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من و افتخارم

«من و افتخارم» اثری داستانی است که در قالب روایتی اول‌شخص، زندگی یک جوان دانشجو را در بستر جامعهٔ معاصر ایران به تصویر می‌کشد. ابوالفضل موذن، نویسندهٔ کتاب، با زبانی صمیمانه و بی‌واسطه، دغدغه‌ها، امیدها و ناامیدی‌های نسل خود را بازتاب داده است. این کتاب در دستهٔ داستان‌های کوتاه فارسی قرار می‌گیرد و با تمرکز بر تجربه‌های شخصی، به موضوعاتی چون هویت، عشق، دوستی، یکنواختی زندگی و جست‌وجوی معنا می‌پردازد. ساختار کتاب مبتنی بر خاطره‌نویسی و روایت‌های کوتاه است و هر بخش، بخشی از مسیر بلوغ فکری و احساسی شخصیت اصلی را بازگو می‌کند. «من و افتخارم» با نگاهی به جزئیات زندگی روزمره، تلاش دارد تا خواننده را با احساسات و تردیدهای یک جوان در آستانهٔ بزرگسالی همراه کند و تصویری از دغدغه‌های نسل امروز ارائه دهد.

خلاصه داستان من و افتخارم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «من و افتخارم» با روایت زندگی یک دانشجوی جوان آغاز می‌شود که درگیر دغدغه‌های مالی، شغلی و روابط دوستانه است. شخصیت اصلی، که خود را فردی سخت‌گیر و بی‌علاقه به روابط عاشقانه می‌داند، به‌تدریج با احساسات جدیدی روبه‌رو می‌شود. او پس از تجربهٔ نخستین عشق، با سردرگمی و تردیدهای عاطفی مواجه می‌شود و این تجربه بر روند زندگی و کارش تأثیر می‌گذارد. روایت کتاب، از یکنواختی روزمره تا مواجهه با چالش‌های احساسی، پیش می‌رود و شخصیت اصلی تلاش می‌کند معنای عشق و مسئولیت را در زندگی خود بیابد. در این مسیر، نقش دوستان، خانواده و حتی مکان‌هایی مانند کافه و باشگاه بازی، در شکل‌گیری هویت و احساسات او پررنگ است. کتاب با تأکید بر قدرت ذهن و کلمات، به این نکته اشاره دارد که باورها و تصورات فردی می‌توانند مسیر زندگی را تغییر دهند. در نهایت، شخصیت اصلی با پذیرش مسئولیت‌های جدید و امید به آینده، به بلوغ فکری و احساسی نزدیک‌تر می‌شود، بی‌آنکه پایان داستان به‌طور کامل افشا شود.

چرا باید کتاب من و افتخارم را بخوانیم؟

این کتاب با روایتی نزدیک به زندگی واقعی، تجربه‌های عاطفی و اجتماعی یک جوان را به تصویر می‌کشد و به دغدغه‌هایی می‌پردازد که بسیاری از افراد در دوران بلوغ و جوانی با آن‌ها روبه‌رو می‌شوند. «من و افتخارم» به‌ویژه برای کسانی که به دنبال بازتاب احساسات و تردیدهای خود در قالب داستان هستند، می‌تواند همذات‌پنداری و تأمل برانگیزد. پرداختن به موضوعاتی مانند عشق، دوستی، یکنواختی زندگی و نقش قدرت ذهن و کلمات، این اثر را به منبعی برای تأمل دربارهٔ رشد فردی و معنای زندگی تبدیل کرده است. همچنین، روایت ساده و بی‌پیرایهٔ نویسنده، امکان ارتباط آسان با شخصیت‌ها و موقعیت‌های داستان را فراهم می‌کند.

مطالعهٔ این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که با دغدغه‌های هویت، روابط عاطفی و جست‌وجوی معنا در زندگی روبه‌رو هستند، مناسب است. همچنین، علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه فارسی و روایت‌های خودزندگی‌نامه‌ای می‌توانند از خواندن این اثر لذت ببرند.

بخشی از کتاب من و افتخارم

«یادمه تازه به سن تکلیف رسیده بودم. به دانشجو بودم که هیچ تصوری از دنیای بیرون نداشت... تازه شروع به کار کردم: فروشندگی زیر زبونم مزه می‌کرد و تمام فکر و دغدغم پول در آوردن بود اعتقاد داشتم زندگی یعنی پول یعنی لاکچری بودن. من و افتخارم. آخه به پسر هفده هجده ساله از ناگی عچی هی تقو ادا گن. رفیقام همه بیکار بودن فقط تعداد انگشت شماری شاغل بودن... همه دنبال عشق و حال و جوونی بودن, ناگفته نماند توی بعضی از عشق و حال‌ها همراهشون بودم... هرروزم این بود دانشگاه. مغازه. خونه روی سه عامل اصلی زندگیم می‌چرخید... زندگیم به طور کامل یکنواخت بود و هیچ چالشی نداشت. این یکنواخت بودن زندگی به سری خوبی و یه سری بدی داره خوب ی آش آینه که هیچ دغد غه فکری, ذهنی نداری بدیش اینه که اگه بیش از حد ادامه پیدا کنه حوصله سر بر میشه... من و افتخارم.»

۲۰%