دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳

در این شماره می‌خوانیم: - حذف قيمت‌ها ازمشکلات موجود شکست می‌خورد - غلط‌هاي مترجمان، تيغي بر گلوي برجام - فرمانده معظم کل قوا: نسخه علاج‌بخش مشکلات، به‌کارگيري نيروي انساني تواناست - سخنگوی قوه قضائیه: شوراي‌عالي امنيت ملي تصميم گرفت حصر بماند - احزاب باید دولت درسایه باشند، نه یک جناح سیاسی - نيرو، پشت سد سياسي‌بازي - نگاره - نوتومب از کودکي و نوشتن مي‌گويد - در جست‌وجوي آرامش - شهر مرا تماشا کنيد - کارآمد و مهجور - دوباره پرچم به يک زن رسيد - بهانه عجيب صوفي‌زاده براي نداشتن تيم ملي زنان؛ مربي خوب نداريم - کي‌روش «هلي‌کم» استقلالي‌ها را ضبط کرد! - جشن صعود مالِ خودتان؛ ما نيستيم! - تشويق ايستاده براي ساخته جديد آنجلينا جولي در تلورايد - نقش‌آفريني حماسي شکسپيري - نمايشنامه شکسپير بهترين نمايش سال شد - کاش خودم تابلوهاي موزه‌ام را آويزان کنم - تنديس ضد فروش - معلمان، دولت را به حال خود رها نکنند - تفکيک زباله، پيشگيري از يک آسيب اجتماعي - افزايش کودک‌آزاري ناشي از موادمخدر - نزاع برای غذا - انگار تافته جدابافته‌ايم - داماد قلابي - خطر بيخ گوش تخت‌جمشيد - اعتراض‌ها به سمت پاپي - نامه‌هاي پاپ سابق به يک زن افشا شد - مجمع انتخاب پاپ - رازهاي ترور پاپ ژان پل دوم - «ابلیس چماقدار» مائو در انقلاب فرهنگی - ابلاغ دستورالعمل ۶‌گانه سيف به بانک‌ها براي استفاده از منابع مالي خارجي - هرج و مرج برای رقابت - رفع حاشيه‌نشيني؛ تقويت مالي خانه‌اولي‌ها - مد دولتي؛ مسیری بن‌بست برای توسعه صنعتی - محدوديت‌هاي ژاپن براي مقابله با کره‌شمالي - از خودمان در مقابل قطر محافظت کرديم - ترامپ؛ رئيس کل نژادپرستان آمريکا - زنگ خطر هسته‌اي در بحران شبه‌جزيره کره - آوازهايي براي توران بانو - سوتی دلچسب - تعاملي سازنده براي خروج حوزه شهر تهران از سياست - اگر دستگاه قضايي وارد مسائل اقتصادي شود، کار دشوار مي‌شود - هم‌اندیشی دو پارلمان - بیطرف آمده بود وزیر نشود! - نرخ تسهيلات را هم تدريجي کاهش دهيد - خروج سرمايه‌هاي خرد و خانگي از بانک‌ها - کسري ۵۰۰ هزار شغلي - بانک‌ها همچنان سرپيچي مي‌کنند - رحيم نوروزي در عاشقانه‌اي از يک قهرمان جنگ در تهران - فيلم‌هاي مهجور بهترين کارگردانان ايراني - سال پرستاره ونيز - زمرمه‌هاي بازگشت «جناب‌خان» و کم‌شدن روزهاي پخش در هفته - طرح فارغ‌التحصيلان پزشکي کوتاه شد - کودکان زنان ايراني و مردان خارجي کارت هويت مي‌گيرند - پرونده روسيه، شمشيري روي گردن ترامپ است (قسمت هفدهم) - چه کسي پشت صحنه نفرت‌پراکني رسانه‌اي است؟ - پيمان ايران، ترکيه، سوريه و عراق دربرابر قمار آمريکا - اراده ايران؛ تحکيم روابط همه‌جانبه با آفريقاي جنوبي

رایگان