کتاب عبور از تاریکی
معرفی کتاب عبور از تاریکی
کتاب الکترونیکی «عبور از تاریکی» نوشتهٔ فاطمه (زیبا) سادات نژاد موسوی توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این مجموعه، شامل اشعار فارسی معاصر است که دغدغههای انسانی، اجتماعی و عاطفی را در قالبی شاعرانه بیان میکند. شعرهای این کتاب، بازتابی از تجربههای زیسته، امیدها، رنجها و آرزوهای شاعر هستند و با نگاهی به درون و بیرون، به مفاهیمی چون ایمان، عشق، وطن، تنهایی و روشنایی میپردازند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عبور از تاریکی
«عبور از تاریکی» اثری در قالب شعر معاصر فارسی است که توسط فاطمه (زیبا) سادات نژاد موسوی سروده شده است. این کتاب، مجموعهای از شعرهای کوتاه و بلند را در خود جای داده که هرکدام به موضوعی مستقل اما مرتبط با دغدغههای انسانی و اجتماعی میپردازند. ساختار کتاب به گونهای است که هر شعر، دنیایی مستقل میسازد و خواننده را به سفری درونی و بیرونی دعوت میکند. محوریت اشعار بر عبور از دشواریها، امید به روشنایی، و جستوجوی معنا در زندگی روزمره استوار است. شاعر با بهرهگیری از تصاویر ملموس و زبان احساسی، تجربههای شخصی و جمعی را به تصویر کشیده و تلاش کرده است تا از دل تاریکیها، نوری برای ادامهٔ راه بیابد. این مجموعه، نهتنها بازتابی از احساسات فردی شاعر است، بلکه به مسائل اجتماعی، وطن، مادر، عشق و هویت نیز توجه دارد و در هر شعر، مخاطب را به تأمل دربارهٔ زیستن و عبور از موانع دعوت میکند.
چرا باید کتاب عبور از تاریکی را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی شاعرانه به تجربههای انسانی و اجتماعی مینگرد و تلاش میکند از دل تاریکیها و دشواریها، امید و روشنایی را جستوجو کند. اشعار «عبور از تاریکی» با بیان احساسات عمیق، دغدغههای روزمره و مسائل وجودی، فرصتی برای همدلی و بازاندیشی فراهم میآورد. خواندن این مجموعه میتواند مخاطب را به تأمل دربارهٔ معنای زندگی، نقش ایمان، عشق، وطن و هویت فردی و جمعی سوق دهد. همچنین، زبان تصویری و فضای احساسی شعرها، امکان تجربهٔ لحظات ناب و صمیمی را برای خواننده فراهم میکند و او را به سفری درونی دعوت مینماید.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغههای وجودی، اجتماعی و عاطفی دارند و افرادی که به دنبال همدلی و بازاندیشی در تجربههای انسانی هستند، مناسب است. همچنین، برای کسانی که در جستوجوی امید و روشنایی در دل دشواریها هستند، این مجموعه میتواند الهامبخش باشد.
بخشی از کتاب عبور از تاریکی
«زندگی رنجیست شیرین زندگی وعده فردا نیست. همین اکنون است! زندگی، خوردن سیب یا شیدن ارزن برای کبوتران منتظر زندگی، وجدان راحتیست که کنار پنجره گنجشکها را تماشا میکند. زندگی، همین روزمرگیهای کوچک است زندگی، عروسیست که هر روز به خانه بخت میرود. زندگی، معجزهای زیباست زندگی، معجزهای زیباست... شکفتن دلم آن روزنه پر نور است که سرانجام رو به فردا در میگشاید و باد. نام کوچکم را در گوش لحظهها زمزمه میکند تابدانم من هنوز زندهام برای شکفتن، برای رفتن، برای روشن شدن...»