دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۰۷ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۰۷

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۰۷

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۰۷

در این شماره می‌خوانیم: - انقلابی نامدار - رفع شبهات از رأي‌گيري ‌درصحن - عزا در کوچه «تورج» - نسل جوان به‌شدت نيازمند حرف‌هاي نو است - نگاره - از رمانس تا هياهو - خيابان بعد از اين نمايش چه شکلي است - ترس جا گذاشتن يک همراه مزاحم - از ما فقط تو مانده‌اي - سر ما فرياد بزنيد - بدون تو هم مي‌بريم - يک تورنمنت جديد؛ سوپر جام‌جهاني باشگاه‌ها - قهرمانی جهان با مربی ایرانی! - توهين بي‌سابقه رسانه‌هاي کره به کارلوس کي‌روش - جشنواره ملي موسيقي جوان؛ به‌مثابه آزموني هنري - صدور مجوز کارگردان‌هاي اول به صنوف سينمايي سپرده شد - قدرداني غافلگيرکننده سالار عقيلي از استاد بزرگ - «معلم» سخن گفت...! - با فقر نمي‎توان محيط‌زيست را حفظ کرد - پايداري منابع مالي در حوزه سلامت، ضروري است - مرگ تبسم در اثر کودک‌آزاري - تلاش کنيم تا از مهر جا نمانند - فيلترينگ در معرض فراموشي - تخریب سریالی خانه‌های تاریخی - زندگینامه ابراهیم یزدی - فعاليت مذهبي و سياسي - بخشي از مذاکرات ابراهيم يزدي با صدام حسين در هاوانا - تا فتح خرمشهر از جنگ حمايت کرديم - ناگفته‌های آخرین دیدار با امام(ره) - تصميم‌گيري‌هاي ناگهاني، مخل فضاي کسب‌وکار است - ۱۰ قرارداد نفتي امضا مي‌شود - طوفان ورق را به نفع اوپکي‌ها برگرداند - تورم در روستاها ثابت ماند - رونقی که مردم ندیدند - جدايي خونين کردستان عراق - کشتاري که به بهار عربي پايان داد - خبرهايي که در ماجراهاي شارلوتزويل گم شد - نگهبان نظم جهان ليبرال کيست؟ - تغييرات امنيتي در خدمت اردوغان - آمريکايي‌ها از توانمندي ايران هراس دارند - کويت ميانجي معادلات منطقه - گفت‌وگو با ايران مهم است - تلاش واشنگتن براي ايجاد PMD جديد عليه تهران - احتمال برگزاري نشست وزيران خارجه ايران و ۱+۵ - از توسعه سياسي تا بهبود معيشت - توسعه همه‌جانبه، اولويت دولت دوازدهم - لابی تخريب - اصول‌گرايي در حال شقه‌شقه ‌شدن است - برای انجام مطالبات مردم آماده‌ایم - آخرين اخبار از مذاکرات مناطق نفت‌خيز جنوب با غول‌هاي نفتي - نوسازي بافت فرسوده شتاب گرفت - سود بانکي کمتر؛ دلار گران‌تر - بانک مرکزي: تورم مرداد ۱۰ درصد شد - وعده‌هاي سيف براي تحرک و پويايي اقتصاد - تکاپوي سپرده‌گذاران براي دريافت سود بيشتر - نگاره - شاعري با آغوش بي‌قرار شعر - عباس‌آباد، آباد نيست - حاضر نيستند پنج دقيقه روي تردميل بروند - پرده موقت آبي در غزه

رایگان