دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۰۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۰۲

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۰۲

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۶/۰۲

در این شماره می‌خوانیم: - وعده‌هاي روحاني و تغيير ساختاري در وزارت خارجه - عرياني مالي در برابر مردم - تکذيب ادعاي مخالفت صوري فراکسيون اميد با برخي وزرا - راهبردهايي براي شکوفايي «اميد» - تغيير ساختار وزارت خارجه، ضرورت قانوني است - هشدار ظريف به آمانو - شوک روني؛ خداحافظي با سه‌شير - اشکاني و پسرانش در رؤياي مدال‌هاي ۲۰۲۰ - دربي ۸۵؛ رويارويي برانکو و داليچ؟ - پوست‌اندازي برانکو؛ پرسپوليس به صعود اميدوار است - پدر آتنا: حرف‌هاي قاتل دروغ است - سوگند براي خدمت به شهروندان - کره‌شمالي را به‌عنوان قدرت اتمي بپذيريد - سفر متيس به عراق با هدف لغو رفراندوم کردستان - شمشير سقوط بر گردن نتانياهو - نگاره - ماجرايي پشت اين تصويرهاست - قبرهاي اجباري - هر روز غصه تازه‌اي دارم - رسيدگي سريع حتي به تخلفات جزئي بانک‌ها - به ‌زودي نزولي مي‌شود - بانک‌ها در پیچ؛ چرا نرخ سود تسهیلات کم نشد؟ - احتمال کسري ۳۸ هزار ميلياردي بودجه ۹۶ - طیب‌نیا: ۴ سال پیش خودکشی کردم - روزگار ناخوش ارگ کريمخان زند در سايه آسمان - خراسان شمالي ۱۰۰ روز پس از زلزله - نه به آتنا تجاوزکردم و نه او را کشتم - نگاه مردم به مشکلات از دریچه شوراها - رشد ۵۶ درصدي سفر اروپايي‌ها به ايران - فروش دو برابري سينماي ايران نسبت به سال گذشته - ۶۸ ميليون دلار براي يک سال مارک والبرگ - بوم- بافت - خالق دلشدگان، ولشدگان را در آغوش کشيد - ۱۵ مدال تيمي و انفرادي سبک شوتوکان WSKF در مسابقات جهاني توکيو - صداي همه طيف‌ها را مي‌شنوم - توانايي فردو براي ازسرگيري غني‌سازي ۲۰ درصدي - توجه به انسان‌ها در شهرها مهم‌تر از ساخت پل و خيابان است - «راهنماي چپ زدن و گردش به راست» - مسائل شخصي افراد و موضوع حصر به مجمع تشخيص ارتباطي ندارد - ديپلماسي اقتصادی، ابزار تازه سياست خارجي - جوانگرايي نياز امروز اصلاح‌طلبان - پارازيت مجلس بر آزادي رسانه‌ها - مقصر رسانه‌ها نيستند - رد پاي انگليس در تمامي تحولات منطقه مشهود است - پایان شورا با سلفی‌های جدیدی - پيراهن شماره ۱۰ مي‌رسد به سامان قدوس - قلب کشتي وسط تشک گرفت - بدون طلا ولي سربلند - يکساله ۱۵ درصد؛ کوتاه‌مدت ۱۰ درصد - نگاره - ترجمه علم نيست، عمل است - نقاشي‌ روي ديوار ترامپ - مثل اين است که در خلأ زندگي کني - خوانندگان دهه ۷۰ در تهران کنسرت مي‌دهند - عوايد فروش آلبوم براي حفاظت از يوز ايراني - اجراي قطعه قسمت نهم بدون محسن چاوشي - غافلگيريِ «همه مي‌دانند» - اعتراض کارگران «برهم زننده نظم عمومي» نبود - رنج نخواهيم برد؛ استفاده مي‌کنيم - اراده‌اي از سوي بنياد مستضعفان و وزارت راه وجود نداشت

رایگان