کتاب عطرین
معرفی کتاب عطرین
کتاب عطرین سروده الهه خلیلی راد از سوی نشر متخصصان منتشر شده است. این اثر با نگاهی به احساسات، عواطف و تجربههای زیستهی شاعر در قالب شعر آزاد به بیان دغدغهها و لحظههای ناب انسانی میپردازد. کتاب عطرین در دستهبندی شعر معاصر فارسی قرار میگیرد و برای علاقهمندان به شعر و ادبیات مدرن ایران فضایی برای همنشینی با واژهها و تصویرهای شاعرانه فراهم میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عطرین
کتاب عطرین اثری از الهه خلیلی راد است که در قالب مجموعهای از شعرهای آزاد به بیان احساسات و تجربههای شخصی و جمعی میپردازد. این کتاب در دورهای منتشر شده که شعر معاصر فارسی با رویکردهای متنوع و بیانهای تازه جایگاه ویژهای در میان مخاطبان یافته است. ساختار کتاب بر پایهی شعرهای کوتاه و بلند استوار است و هر شعر روایتی مستقل از عواطف، خاطرات و دغدغههای شاعر را به تصویر میکشد.
فضای کلی کتاب سرشار از تصویرسازیهای حسی و عاطفی است و واژهها با نگاهی به زندگی روزمره، عشق، دلتنگی و امید در کنار هم نشستهاند. الهه خلیلی راد با بهرهگیری از زبان امروزی و تصویرسازیهای ملموس تلاش میکند تا مخاطب را به دنیای شاعرانهی خود دعوت کند و لحظههایی از زندگی را با او شریک شود. این مجموعه نمونهای از جریانهای نوین شعر فارسی بهشمار میآید و برای دوستداران شعر معاصر فرصتی برای آشنایی با نگاه و بیان شاعرانهی الهه خلیلی راد فراهم میکند.
چرا باید کتاب عطرین را بخوانیم؟
کتاب عطرین با شعرهایی که از دل تجربههای زیسته و احساسات ناب شاعر برآمدهاند فضایی برای همنشینی با عواطف انسانی فراهم میکند. این کتاب با تصویرسازیهای حسی و پرداختن به موضوعاتی مانند عشق، دلتنگی، امید و خاطره میتواند برای کسانی که بهدنبال لمس لحظههای شاعرانه و بازتاب احساسات خود در واژهها هستند، مفید باشد. شعرهای این مجموعه با زبانی امروزی و نزدیک به زندگی روزمره امکان همذاتپنداری و تأمل را برای مخاطب فراهم میآورد. خواندن این کتاب فرصتی است برای تجربهی دوبارهی عواطف انسانی و دیدن جهان از زاویهای شاعرانه.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ادبیات عاشقانه و کسانی که بهدنبال بیان احساسات و تجربههای شخصی در قالب شعر هستند، مناسب است. کتاب عطرین همچنین میتواند برای کسانی که به شعر آزاد و تصویرسازیهای عاطفی علاقه دارند، انتخاب خوبی باشد.
بخشی از کتاب عطرین
پنجشنبهها برای دلم
فاتحه میخوانم
و صبح جمعه اشکهایم را
قطره قطره خیرات میکنم»
بسیار زیبا و عاشقانه حس خوبی رو بهم منتقل کرد پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید و بخونید
شعرهای این کتاب بسیار زیبا و دلنشین بود خیلی ممنونم از طاقچه بابت ارائه این کتاب زیبا