کتاب لبخند درون شکسته
معرفی کتاب لبخند درون شکسته
کتاب الکترونیکی «لبخند درون شکسته» نوشتهٔ شیما کریمی و با ویراستاری زهرا خدادادی، اثری در حوزهٔ داستانهای فارسی معاصر است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب روایتی شخصی از فرازونشیبهای زندگی نویسنده است که با زبانی صریح و بیپرده، تجربههای تلخ و شیرین خود را از کودکی تا بزرگسالی بازگو میکند. «لبخند درون شکسته» به موضوعاتی چون جدایی والدین، فقدان عزیزان، خیانت، و جستوجوی هویت فردی میپردازد و تلاش دارد از دل شکستها و رنجها، معنایی تازه برای زندگی بیابد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب لبخند درون شکسته
«لبخند درون شکسته» اثری در قالب ناداستان و خاطرهنویسی است که با محوریت زندگی شخصی نویسنده، به روایت تجربههای عمیق و گاه دردناک او میپردازد. شیما کریمی در این کتاب، با رویکردی خودافشاگرانه، مراحل مختلف زندگیاش را از کودکی تا جوانی مرور کرده و به تأثیر رویدادهایی چون مرگ عزیزان، جدایی والدین، و شکستهای عاطفی بر شکلگیری شخصیت و نگرش خود اشاره کرده است. ساختار کتاب بهصورت فصلبندیشده و روایی است و هر فصل به یکی از بحرانها یا نقاط عطف زندگی نویسنده اختصاص دارد. این اثر، بیش از آنکه صرفاً یک داستان باشد، سفری درونی به سوی خودشناسی و پذیرش است و تلاش میکند با بازگویی تجربههای شخصی، مخاطب را به تأمل دربارهٔ رنجها و امیدهای زندگی دعوت کند.
خلاصه داستان لبخند درون شکسته
در «لبخند درون شکسته»، نویسنده با بازگشت به خاطرات کودکی، تصویری از خانوادهای گرم و صمیمی ارائه میدهد که بهتدریج با جدایی والدین و فقدان خواهر دوقلو، دچار تغییرات بنیادین میشود. این جدایی، نقطهٔ عطفی در زندگی اوست و آغازگر دورهای از تنهایی، مسئولیتپذیری زودهنگام و جستوجوی هویت فردی. نویسنده از تجربهٔ مرگ مادربزرگ، که پناهگاه و الهامبخش او بوده، سخن میگوید و تأثیر عمیق این فقدان را بر احساس امنیت و آرامش خود شرح میدهد. در ادامه، ورود اعضای جدید به خانواده و مواجهه با چالشهای نوجوانی، او را به بازنگری در معنای خانواده و روابط انسانی وامیدارد. بخشهایی از کتاب به تجربهٔ نخستین عشق و شکست عاطفی، خیانت و پیامدهای روانی آن اختصاص یافته است؛ نویسنده با صداقت از آسیبها، احساس بیارزشی و بحران اعتماد سخن میگوید و فرایند بازسازی درونی خود را روایت میکند. در نهایت، کتاب بر این نکته تأکید دارد که هر شکست و فقدانی، فرصتی برای رشد و کشف نیروی درونی است و پذیرش رنجها میتواند به معنای تازهای از زندگی منجر شود.
چرا باید کتاب لبخند درون شکسته را بخوانیم؟
این کتاب با روایت صادقانه و بیپرده از تجربههای زیسته، به موضوعاتی میپردازد که بسیاری از افراد در زندگی خود با آنها مواجه میشوند اما کمتر دربارهشان سخن گفته میشود. «لبخند درون شکسته» با بازگویی شکستها، فقدانها و خیانتها، به مخاطب نشان میدهد که رنج و آسیب بخشی جداییناپذیر از زندگی است و میتوان از دل آنها به خودشناسی و قدرت درونی دست یافت. مطالعهٔ این اثر، فرصتی برای همدلی با نویسنده و بازاندیشی در تجربههای شخصی است و میتواند به مخاطب کمک کند تا با نگاهی تازه به چالشهای زندگی خود بنگرد.
این کتاب برای کسانی مناسب است که با تجربههایی چون جدایی والدین، فقدان عزیزان، شکستهای عاطفی یا بحران هویت دستوپنجه نرم میکنند. همچنین برای علاقهمندان به ناداستانهای خودافشاگرانه و روایتهای شخصی که به دنبال الهام و همدلی در مواجهه با رنجهای زندگی هستند، گزینهای قابل توجه است.
بخشی از کتاب لبخند درون شکسته
«زندگی مانند یک سفر پیچیده است؛ مسبری پر از فرازونشیبهایی که هرکدام از مارابه چالش میکشد. گاهی این چالشها آن قدر سخت و عمیق هستند که به نظر میرسد حق لبخندهای مانبزشکسته اند؛ اما آنچه که در این سفر برای من آشکار شد. این بود که همین لبخندهای شکسته. خود حامل قدرت و شجاعق هستند که بهمرور زمان مارا به ورأی درد و رنج هدایت میکنند. «لبخند درون شکسته». داستان من است؛ داستان کسی که در دل تاریکیها و مشکلات زندگی, به جستوجو و شجاعت پرداخت و به تدریج فهمید که هر شکسق. نقطه ای برای شروع دوباره است. این کتاب. نهتنها به روایت شکستها و دردها میپردازد. بلکه میخواهد به شما نشان دهد که چگونه از دل این شکستها: میتوان لبخندی تازه. پر ازآرامش و قدرت به دنیا هدیه داد. در این صفحات. به شما خواهم گفت که چگونه توانستم در برابر بیرحمیهای زندگی ایستادگی کنم و از آنها یاد بگیرم. در هر فصل. تجربیات شخصیام را با شما به اشتراک میگذارم تا شاید شما هم در دل مشکلات زندگیتان. مانند من, به قدرت درونی و لبخندتان دوباره دست پیداکنید.»