کتاب من و مامان بزرگ لئوناردا کارانسا + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من و مامان بزرگ

کتاب من و مامان بزرگ

معرفی کتاب من و مامان بزرگ

کتاب من و مامان بزرگ (Abuelita and Me) نوشته لئوناردا کارانسا و تصویرگری رافائل مایانی، داستانی مصور و کودکانه درباره‌ی رابطه‌ی صمیمی یک کودک و مادربزرگش است که روزهایشان را با هم می‌گذرانند و با چالش‌هایی که در جامعه با آن روبه‌رو می‌شوند، دست‌وپنجه نرم می‌کنند. قصه حول بچه‌ای می‌گردد که وقتی توهین به مادربزرگش را می‌بیند، از دست مردم عصبانی می‌شود ولی یاد می‌گیرد که احساسات خود را بهتر بشناسندو آرام باشد. سروش غفاری این داستان را برای نشر مهرسا ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من و مامان بزرگ

کتاب من و مامان بزرگ اثری داستانی و تصویری است که با زبانی کودکانه و نگاهی صمیمی، به روایت زندگی روزمره‌ی یک کودک و مادربزرگش می‌پردازد. لئوناردا کارانسا در این کتاب، دنیای کودکانه را با دغدغه‌های بزرگ‌ترها پیوند زده و نشان داده که چگونه روابط خانوادگی می‌تواند پناهگاهی در برابر بی‌مهری‌ها و ناملایمات اجتماعی باشد.

کتاب بر پایه‌ی روایت اول‌شخص کودک شکل گرفته و تصاویر رنگی مایانی، فضای داستان لئوناردا کارانسا را زنده‌تر و ملموس‌تر کرده است. کتاب من و مامان بزرگ در قالب داستان کوتاه تصویری، به موضوعاتی چون همدلی، تفاوت نسلی و چالش‌های ارتباطی میان نسل‌ها می‌پردازد و با تمرکز بر جزئیات زندگی روزمره، تصویری واقعی و ملموس از رابطه‌ی کودک و مادربزرگ ارائه می‌دهد.

خلاصه داستان من و مامان بزرگ

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان من و مامان بزرگ با روایت یک کودک آغاز می‌شود که بیشتر وقتش را با مادربزرگش می‌گذراند. آن‌ها در خانه با هم بازی می‌کنند، ناخن‌هایشان را لاک می‌زنند و از بودن کنار هم لذت می‌برند.

اما بیرون از خانه، مادربزرگ با رفتارهای سرد و گاه بی‌ادبانه‌ی دیگران روبه‌رو می‌شود؛ از فروشنده‌ای که حرف‌هایش را نمی‌فهمد تا راننده‌ی اتوبوسی که با بی‌اعتمادی و عصبانیت با آن‌ها برخورد می‌کند. این تجربه‌ها کودک را ناراحت و گاهی خشمگین می‌کند و باعث می‌شود احساس کند در این دنیا فقط خودش و مادربزرگش هستند.

با این حال، مادربزرگ همیشه با مهربانی و صبوری، کودک را آرام می‌کند و به او یاد می‌دهد که ناراحت‌بودن طبیعی است و می‌توان با همدلی و حمایت از پس مشکلات برآمد.

چرا باید کتاب من و مامان بزرگ را بخوانیم؟

این کتاب با روایت ساده و صمیمی خود، به موضوعات مهمی چون همدلی، پذیرش تفاوت‌ها و قدرت روابط خانوادگی می‌پردازد. من و مامان بزرگ به کودکان و بزرگ‌ترها کمک می‌کند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و با چالش‌های اجتماعی و ارتباطی روبه‌رو شوند. تصاویر رنگی و جذاب کتاب، فضای داستان را برای مخاطب ملموس‌تر می‌کند و فرصتی برای گفت‌وگو درباره‌ی احترام به سالمندان و درک متقابل میان نسل‌ها فراهم می‌آورد.

خواندن کتاب من و مامان بزرگ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این داستان برای کودکان خردسال و خانواده‌هایی که به دنبال تقویت روابط عاطفی و آموزش همدلی به فرزندان خود هستند، مناسب است. همچنین به مربیان و معلمان پیش‌دبستانی و دبستان که به دنبال منابعی برای گفت‌وگو درباره‌ی احترام به سالمندان و پذیرش تفاوت‌ها هستند، پیشنهاد می‌شود.

rabiee67
۱۴۰۴/۰۹/۰۷

فضاش خوب بود و رابطه قشنگی رو تصویر کرده بود. ولی منتظر بودم دلیل برخوردهای نامناسب با مامان بزرگ مشخص بشه. ولی نشد. چرا بقیه حرف هاشو نمی فهمیدن؟ پاسخی نداشت.