کتاب من و مامان بزرگ لئوناردا کارانسا + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب من و مامان بزرگ

کتاب من و مامان بزرگ

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب من و مامان بزرگ

کتاب الکترونیکی «من و مامان‌بزرگم» نوشتهٔ لئوناردا کارانسا و با تصویرگری رافائل مایانی، توسط سروش غفاری ترجمه شده و نشر مهرسا آن را منتشر کرده است. این کتاب تصویری، داستانی کودکانه دربارهٔ رابطهٔ صمیمی یک کودک و مادربزرگش است که روزهایشان را با هم می‌گذرانند و با چالش‌هایی که در جامعه با آن روبه‌رو می‌شوند، دست‌وپنجه نرم می‌کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من و مامان بزرگ

«من و مامان‌بزرگم» اثری داستانی و تصویری است که با زبانی کودکانه و نگاهی صمیمی، به روایت زندگی روزمرهٔ یک کودک و مادربزرگش می‌پردازد. لئوناردا کارانسا در این کتاب، دنیای کودکانه را با دغدغه‌های بزرگ‌ترها پیوند زده و نشان داده است که چگونه روابط خانوادگی می‌تواند پناهگاهی در برابر بی‌مهری‌ها و ناملایمات اجتماعی باشد. ساختار کتاب بر پایهٔ روایت اول‌شخص کودک شکل گرفته و تصاویر رنگی رافائل مایانی، فضای داستان را زنده‌تر و ملموس‌تر کرده است. این کتاب در قالب داستان کوتاه تصویری، به موضوعاتی چون همدلی، تفاوت نسلی، و چالش‌های ارتباطی میان نسل‌ها می‌پردازد و با تمرکز بر جزئیات زندگی روزمره، تصویری واقعی و ملموس از رابطهٔ کودک و مادربزرگ ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب من و مامان بزرگ

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با روایت یک کودک آغاز می‌شود که بیشتر وقتش را با مادربزرگش می‌گذراند. آن‌ها در خانه با هم بازی می‌کنند، ناخن‌هایشان را لاک می‌زنند و از بودن کنار هم لذت می‌برند. اما بیرون از خانه، مادربزرگ با رفتارهای سرد و گاه بی‌ادبانهٔ دیگران روبه‌رو می‌شود؛ از فروشنده‌ای که حرف‌هایش را نمی‌فهمد تا رانندهٔ اتوبوسی که با بی‌اعتمادی و عصبانیت با آن‌ها برخورد می‌کند. این تجربه‌ها کودک را ناراحت و گاهی خشمگین می‌کند و باعث می‌شود احساس کند در این دنیا فقط خودش و مادربزرگش هستند. با این حال، مادربزرگ همیشه با مهربانی و صبوری، کودک را آرام می‌کند و به او یاد می‌دهد که ناراحت‌بودن طبیعی است و می‌توان با همدلی و حمایت از پس مشکلات برآمد. در نهایت، کودک با شجاعت و حمایت مادربزرگ، دوباره سوار اتوبوس می‌شود و بر ترس‌هایش غلبه می‌کند. داستان بر اهمیت همدلی، پذیرش احساسات و قدرت روابط خانوادگی تأکید دارد، بدون آنکه پایان داستان را افشا کند.

چرا باید کتاب من و مامان بزرگ را بخوانیم؟

این کتاب با روایت ساده و صمیمی خود، به موضوعات مهمی چون همدلی، پذیرش تفاوت‌ها و قدرت روابط خانوادگی می‌پردازد. «من و مامان‌بزرگم» به کودکان و بزرگ‌ترها کمک می‌کند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و با چالش‌های اجتماعی و ارتباطی روبه‌رو شوند. تصاویر رنگی و جذاب کتاب، فضای داستان را برای مخاطب ملموس‌تر می‌کند و فرصتی برای گفت‌وگو دربارهٔ احترام به سالمندان و درک متقابل میان نسل‌ها فراهم می‌آورد.

این کتاب برای کودکان ۵ تا ۹ سال و خانواده‌هایی که به دنبال تقویت روابط عاطفی و آموزش همدلی به فرزندان خود هستند، مناسب است. همچنین برای مربیان و معلمان پیش‌دبستانی و دبستان که به دنبال منابعی برای گفت‌وگو دربارهٔ احترام به سالمندان و پذیرش تفاوت‌ها هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب من و مامان بزرگ

«توی خانه که هستیم. خیلی به ما خوش می‌گذرد. ولی هیولاهای من ترسناک‌ترند! توی خانه. ناخن‌های خودم و مامان‌بزرگ را لاک می‌زنم. دوست دارم برایش لاک صورتی و بنفش بزنم. اگر یک‌وقت دست‌هایمان را مثل پرنده‌ها توی هوا تکان می‌دهیم. این‌جوری قبل از بیرون‌رفتن، لاک ناخن‌هایمان خشک می‌شود. بیرون‌رفتن با مامان‌بزرگم را هم دوست دارم. ولی گاهی آدم‌ها با مامان‌بزرگم خوب رفتار نمی‌کنند. آن‌ها نمی‌دانند یا شاید هم یادشان رفته که او بهترین مامان‌بزرگ دنیاست. بعضی وقت‌ها همین که مامان‌بزرگ صحبت می‌کند، آن‌ها جوری رفتار می‌کنند که انگار او نامرتب و آشفته است. یک‌وقت‌هایی هم تا کنارشان می‌نشیند، بلند می‌شوند و می‌روند یک جای دیگر. حتی گاهی هم چپ‌چپ نگاهش می‌کنند. مهم نیست آن بیرون چه اتفاقی می‌افتد. مامان‌بزرگ همیشه لبخند می‌زند و می‌گوید: «چیزی نیست عزیزم.»»

۵۰%