کتاب پسری که همه را دوست داشت جین پورتر + دانلود نمونه رایگان

کتاب پسری که همه را دوست داشت

نویسنده:جین پورتر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پسری که همه را دوست داشت

کتاب الکترونیکی «پسری که همه را دوست داشت» نوشتهٔ جین پورتر با ترجمهٔ پریا یونسی و تصویرگری میسی پردایس شیرینگ، توسط نشر مهرسا منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که با تصاویر رنگی و جذاب، مفاهیمی مانند دوستی، مهربانی و ابراز احساسات را به زبان ساده برای کودکان روایت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پسری که همه را دوست داشت

«پسری که همه را دوست داشت» اثری داستانی در قالب کتاب تصویری کودک است که به موضوعات مهمی مانند دوستی، مهربانی و نحوهٔ ابراز احساسات در کودکان می‌پردازد. جین پورتر، نویسندهٔ این کتاب، داستان را در محیطی آشنا برای کودکان یعنی مهدکودک و فضای مدرسه روایت کرده است. تصاویر میسی پردایس شیرینگ، فضای شاد و رنگارنگی به داستان بخشیده‌اند و به کمک متن، احساسات شخصیت‌ها را به‌خوبی نشان می‌دهند. این کتاب با زبانی ساده و داستانی ملموس، تلاش دارد به کودکان نشان دهد که ابراز محبت و دوست‌داشتن دیگران، همیشه واکنش یکسانی به‌دنبال ندارد و هرکس به شیوهٔ خودش احساساتش را بیان می‌کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه با تصویر و متن کوتاه، یک بخش از روز دیمیتری را روایت می‌کند و به‌تدریج پیام اصلی داستان را آشکار می‌سازد. این اثر برای گروه سنی ب و ج مناسب است و می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای گفت‌وگو دربارهٔ احساسات و روابط اجتماعی در جمع خانواده یا کلاس درس مورد استفاده قرار گیرد.

خلاصه کتاب پسری که همه را دوست داشت

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با ورود دیمیتری، پسری مهربان و تازه‌وارد به مهدکودک آغاز می‌شود. او با صداقت و بی‌پیرایگی، احساساتش را نسبت به اطرافیان ابراز می‌کند و به دوستانش، معلم، حیوانات و حتی اشیای اطرافش می‌گوید که دوستشان دارد. واکنش دیگران به ابراز محبت دیمیتری متفاوت است؛ برخی از بچه‌ها خجالت می‌کشند، بعضی بی‌تفاوت‌اند و حتی گاهی مورد تمسخر قرار می‌گیرد. دیمیتری با وجود این واکنش‌ها، همچنان به ابراز محبت ادامه می‌دهد و حتی به پیرمردی که در پارک نشسته است، ابراز علاقه می‌کند اما با واکنش سرد او روبه‌رو می‌شود. مادر دیمیتری به او توضیح می‌دهد که هرکس به‌گونه‌ای متفاوت احساساتش را نشان می‌دهد و محبت، حتی اگر بلافاصله دیده نشود، در دل دیگران رشد می‌کند. روز بعد، دیمیتری با تردید به مهدکودک می‌رود اما دوستانش او را به جمع خود دعوت می‌کنند و این بار، او نیز محبت و دوستی را از سوی دیگران دریافت می‌کند. داستان با تأکید بر اهمیت مهربانی و پذیرش تفاوت‌ها در ابراز احساسات به پایان می‌رسد، بی‌آنکه پایان ماجرا را به‌طور کامل افشا کند.

چرا باید کتاب پسری که همه را دوست داشت را بخوانیم؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و تصاویر دلنشین، به موضوع مهم ابراز احساسات و پذیرش تفاوت‌ها در روابط اجتماعی کودکان می‌پردازد. «پسری که همه را دوست داشت» می‌تواند به کودکان کمک کند تا با مفهوم مهربانی، دوستی و نحوهٔ بیان احساسات آشنا شوند و بیاموزند که واکنش دیگران به محبت، همیشه یکسان نیست. همچنین این اثر فرصتی برای والدین و مربیان فراهم می‌کند تا دربارهٔ احساسات و روابط اجتماعی با کودکان گفت‌وگو کنند و آن‌ها را به همدلی و احترام به تفاوت‌ها تشویق نمایند.

این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج، والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران مناسب است. به‌ویژه برای کودکانی که با ابراز احساسات یا برقراری ارتباط با دیگران چالش دارند، می‌تواند مفید باشد و راهی برای گفت‌وگو دربارهٔ دوستی و مهربانی فراهم کند.

بخشی از کتاب پسری که همه را دوست داشت

«دیمیتری تازه به آن مهدکودک رفته بود. او سرش را به شانهٔ لیام تکیه داد و گفت: «دوستت دارم لیام.» لیام هم که نمی‌دانست چه بگوید، حرفی نزد. معلم قصه را شروع کرد. و یک قوری جادویی بود. دیمیتری سر بازی صبحگاهی، سوفی، استلا و سو را دید و به آن‌ها گفت: «دوستتان دارم بچه‌ها.» دیمیتری هم رفت پیش درختی با برگ‌های قلبی‌شکل بزرگ. دست‌هایش را دور درخت حلقه کرد و گفت: «دوستت دارم درخت‌جون.» درخت هیچ جوابی نداد. دیمیتری گفت: «سلام مورچه‌ها، دوستتان دارم.» اما آن‌ها هم راهشان را گرفتند و رفتند. حالا دیگر باید ناهار می‌خوردند. غذا حسابی خوشمزه بود. برت یک‌عالمه پودینگ برای بچه‌ها آورده بود. دیمیتری گفت: «دوستت دارم برت.» برت گفت: «حتماً منظورت این است که دسرم را دوست داری.»

۵۰%