دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۹ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۹

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۹

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۹

در این شماره می‌خوانیم: - بازگشت هاشمی به شهر - ميرزايي‌نيکو: آقای روحانی شما ۱۰۰ درصد به تفکر ۲۴ ميليوني بدهکاريد - شفافيت پيش از اعتماد - ماجراهای روز آخر - فعال‌سازي ديپلماسي اقتصادي؛ دستور کار ظريف - پرونده پولانسکي بسته نشد - تبعات انتشار «ترنج» نامجو و منتفي‌شدن انتشار «۱۳» چاووشي - پس‌لرزه‌هاي يک جشن شخصي! - نامه حسين عليزاده به بهروز غريب‌پور درباره اسطوره و عروسک - مي‌توانيم به مسير اصلي تئاتر برگرديم - خوشرو: ايران نيروي ثبات‌ساز منطقه است - پايبندي به برجام را به آمريکا گوشزد مي‌کنيم - همگرايي تهران- آنکارا، پيامي براي کردها - نگاره - عاقبت رمانتيک بودن در عصر اينستاگرام - جمع اضداد در دنياي شواليه تاريکي - طعم خوش يک خيابان - براي بي‌گناهاني که در اين وحشت گرفتار شدند - محروميت و پلمپ باشگاه‌‌ها در انتظار طرفداران MMA - پرسپوليس به هزار و يک دليل مخالف است - ايران به قانون جديد باخت؟ - اولتيماتوم به منصوريان؛ پديده را ببر، بمان - روز پرحاشيه آخوندي در مجلس - سند استراتژي صنعتي را احيا مي‌کنم - تل‌آويو مي‌خواهد پاي ايران به مناقشه کره باز شود - ظرفيت شهرک‌هاي صنعتي خالي است، دنبال ساخت شهرک جديد هستند - ۵ هزار واحد صنعتي و معدني تسهيلات مي‌گيرند - توزیع هزینه ایجاد ۱,۳ میلیون شغل به نام یارانه به مردم - نفس تازه برای «آق‌گل» - نکند نوزاد ما جا‌به‌جا شده باشد - روی موج کودک‌آزاری - تصميم گرفتند زنان را نبينند - مهریه زنان در دوره قاجار چقدر بود؟ - روزگار مهرانگيز دولتشاهي و مرضيه افخم - زنان در پستوي تاريخ؛ حاضران هميشه‌غایب - ضرورت سنجش کارآمدي در لحظات آخر - بعد تو جز «هيچ بزرگ» هيچي نيست - مجلس به تصميم و تدبير رئيس‌جمهوري اعتماد کند - بالاي ۹۰ درصد وزراي پيشنهادي رأي مي‌آورند - اپوزيسيون دولت بودن در جمهوري‌اسلامي جايي ندارد - تاريخ جواب ادعاي شما را داده است - تغيير ذائقه مجلس در آستانه رأي اعتماد - هميشه نبايد در «شرايط حساس کنوني» ماند - برجام، مقدمه کسب منافع در چهار سال دوم است - مسجدجامعي: نجفي «زورو» نيست - شبح تغییر اقلیم و سراب خودکفایی - نگاره - پچ‌پچه‌هايي که دوباره شنيده شد - قصه رأي اعتماد ميرانوس - يک آغاز بي‌قضاوت - طبيعت بي‌جان سخن مي‌گويد - اميدي به بزرگي يک نهنگ - راه «سي» کلام شاهنامه سير فردوسي - اعتراف داور پراشتباه؛ روز بدم بود - اعتراف داور پراشتباه؛ روز بدم بود - چطور «زوج مخوف» به «زوج ناسازگار» تبديل شد؟ - اين توهين‌ها کي تمام مي‌شود؟ - سکته ناقص تيم برانکو؛ منصوريان بالاخره به دايي باخت - زيرگيري مسکن مهر از آخوندي - مولاوردي و نمايندگی نسل چهارم فعالان زن

رایگان