دانلود و خرید کتابروزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۳ | روزنامه وقایع اتفاقیه | طاقچه
با کد تخفیف Salam اولین کتاب الکترونیکی‌ات را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۳

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۳

انتشارات:روزنامه وقایع اتفاقیهدسته‌بندی:امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۳

در این شماره می‌خوانیم: - ربيعي فصلي تازه در رفاه - وزيري که باغدار نمونه است - ریاض و تقلا برای افکار عمومی - طرح مقابله با اقدامات خصمانه آمريکا در مجلس تصويب شد - میانجیگری بغداد بین تهران و ریاض - دولتی در میان - روحاني: برجام قطعا به نفع کشور، منطقه و جهان است - زنان در سالن واليبال؛ کي فوتبال مي‌بينيم؟ - منشا: شايعه جدايي‌ام از پرسپوليس خنده‌دار است! - «هواداري» به چه قيمتي؟ - شجاعي و حاج‌صفي به تيم ملي دعوت مي‌شوند؟ - پارامونت برنده نبرد فيلم داوينچي شد - اولين اجراي چندصدايي از گوشه‌هاي موسيقي ايراني اجرا مي‌شود - سعي مي‌کنم سراغ کارهاي خطرناک نروم - سکانس ۱۷: این‌بار بدون«پدر»! - کلانتري رئيس سازمان محيط‌زيست و مونسان رئيس سازمان ميراث فرهنگي شد - از خودسوزي پيمانکار مقابل شهرداري تا فوت يک کارگر دستفروش در قم - پله‌هاي دادگستري در انتظار صاحبان خودرو - نگاره - چه باشد آنچه نامندش ژن خوب؟ - فراموش‌شدگانِ بافرهنگِ این مکان جادويي - دورريختني مثل يک تکه‌پارچه - شکار پايان آذرخش - جاي خالي قانون «سلامت روان» - بي توجهي به آموزش و پرورش، جبران‌ناپذير است - «مهر ازدواج» بر کودکي‌هاي برباد رفته - مسموميت بيش از ۴۰۰ نفر بر اثر نشت گاز - خطر دائمي براي ميانکاله - از شاهنامه مهجور تا مجسمه‌هاي مغضوب - بناي حرم امام‌رضا(ع) - به جرم انتشار کتاب محاکمه شدم - سفرنامه‌ای که یک شرقی و غربی درباره مشهد نوشتند - دلار نبايد از ۳۸۰۰ تومان بالاتر برود - سايه نوسان قيمت بر سر بازار ارز و سکه - يک بام و دو هواي تفکيک وزارتخانه‌ها - ضرورت عيني يا شگرد سياسي است؟ - بازگشت به دوران «عمو تام» - سرطان سبز - زنان اصلاح‌طلب پيشگام شوند - هشداري براي گفتمان‌هاي جعلي - دست راستت را جلو بياور - سيلاب تابستانه - ظريف: مهم‌ترين اولويتم روابط با همسايگان و ديپلماسي اقتصادي است - ژاپن و تفکيک حداکثري زباله‌ها - آلمان زباله وارد مي‌کند - مديريت پسماند در کشور ناکارآمد است - خطر غير‌مسکون‌شدن خوزستان - پاسخي به مرگ کارون - چالشی به نام پسماند! - طاعون زباله - جزئيات حضور وزراي پيشنهادي کابينه دوازدهم در فراکسيون‌هاي مجلس - انضباط مالي وزرا پيش از رأي اعتماد - کابينه محافظه‌کار - اقليم کردستان به مذاکره با همسايگان نياز دارد - اختصاص چهار نوع وام براي احياي فرسوده‌ها - برخي بانک‌ها همچنان وعده سود بيشتر مي‌دهند - حجم اقتصاد ايران نيازمند اين همه بانک و مؤسسه اعتباري نيست - دلار بالاتر برود همه ضرر مي‌کنند - جای پای محکم فقط برای یک نفر - قتل براي ۱.۵ میلیون

دیگران دریافت کرده‌اند

سایر کتاب‌های روزنامه وقایع اتفاقیه