دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۱ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۱

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۱

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۲۱

در این شماره می‌خوانیم: - با گذشته عاقلانه برخورد کنید - جوان‌هاي شما چهره‌ درخشاني را از اسلام نشان مي‌دهند - وطن در اندوه دوست - ارتباط ميان شخصيت‌ها از ويژگي‌ رويدادهاي بين‌المللي مثل مراسم تحليف است - اميدوارم رويکرد به جوانان در کل جريان اصلاحات حاکم شود - نزدیکی زنان اصول‌گرا و اصلاح‌طلب، راه ورود به کابینه - بازي امارات عليه ايران در ميدان عربستان - طرح آمريکا براي مقابله با آمريکا - در رابطه با ایران و عربستان - جنگ تاج و تخت در دریای چین جنوبی - مقتدی صدر در پی رهبری مذهبی عراق است - تب تند بحران کره شمالی - نگاره - باغي در کارگاه رنگ - همه ما يکي هستيم - صنعت سرگرمي و سياست چيني - دنيس از نادال شروع کرد - دونده ترک جانشين بولت - محروميت يا تعليق فوتبال ايران را تهديد مي‌کند؟ - پرسپولیس آماده برای قهرمانی؛ مستعد برای حاشیه - حوزه هنري نمي‌خواهد سالن‌هايش بازسازي شود - چراغ اولين توقيفي روشن شد - رضا کيانيان همراه با پويش «از خودمان شروع کنيم» - ‌بيمه کارگران ساختماني حياتي است - روزی برای ازدواج بيماران ‌ام‌اس - محمدعلي نجفي شهردار تهران شد - ناتواني «بطحايي» در احياي آموزش و پرورش - «اول مهر»، رویای تعبیر نشده کودکان افغان - خانواده ۳ نفره مفقود شدند - طرح گردشگری در تالاب استیل متوقف شده است - جدال کشاورزان با تغییرات اقلیمی - مستند: هيتلر خودکشي نکرد - الويس و نيکسون؛ عکسي که فيلم شد - کسانی که جان خود را در راه هنر باختند - آرماگدون هسته‌اي در هاليوود - قراردادهاي صوري و بدهي‌هاي معوق، زير پاي بانک‌ها را مي‌کشد - درآمد بالا رود، فرسوده‌ها بازسازی شوند - تأثير ۵۲ درصدي نفت بر نرخ رشد اقتصادي - منابع آگاه مشکل قلبي وزير اقتصاد را تکذيب کردند - توضيح وزراي کابينه دوازدهم، سکوت وزراي کابينه يازدهم - احتمال بازگشت مؤسسات با شکلي تازه - ... انگار آخرين قطعه را اجرا مي‌کرد - حاشيه‌بازی در مطالبات - عشق و مبارزه در زمين سبز - مهرباني با پرتره‌هاي پيکاسوي کوچک - دعاي صلح، ۷۲ سال بعد از هيروشيما - فضا را ترسناک نکنيد - نگاره - گفت‌وگوي اجتماعي براي رفع معضل آب - تکليف فيلم‌هاي توقيفي به‌زودي مشخص مي‌شود - رضا داودنژاد به آهنگ «لکنت» بنيامين زرشک طلايي داد - استقبال بي‌نظير از اثر بهرام بيضايي - برانکو پيروزي «درخشان» مي‌خواهد - ايگور خودت را نشان بده - نجفي و کولايي برنامه‌شان را به شوراي شهر دادند - «از رنج بي‌پايان ما» - پست‌هاي تشريفاتي زنان، ويتريني براي کابينه - سراب، سهم خوزستاني‌ها از کارون - نامهربانی با معلولان تمامی ندارد - ۲۵ دقيقه و يک فاجعه تمام‌عيار

رایگان