دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷

در این شماره می‌خوانیم: - آن «سلفی» که دیده نشد قدرت دیپلماسی ایران بود - مصادره اصول‌گرايي واقعي - هنوز نمي‌دانيم - نگاره - فمينيسم، جهل و استبداد - زندگي در سودان تمام مي‌شود - سرچشمه‌هاي تحول خارج از مرزهاي کاغذي - ما کوچندگان فراموشي گرفته - فلاح به تيم‌هاي پايه اضافه مي‌شود؟ - خانواده فلاحتي‌نژاد همه شايعات را تکذيب کردند: او فقط بيماري کليه دارد - حس خـوب قهرمانـي - چرا بايد به پيشرفت استقلال اميدوار باشيم - خداحافظي با خاطره‌ساز پنهان ترانه‌ها - اجراي قصه‌ رستم و سهراب براساس نياز امروز جامعه - ۸ ميليارد تومان به وقت شام - تولد دوباره دف روي صحنه - افتتاح عجولانه به خط ۸ متروی تهران رسيد - توزيع دولتي مواد، خطای محض است - رگبار پشت دیوارهای پادگان - لجنزار، سرنوشت تلخ «شادگان» - اقتصاد نيازمند واقع‌گرايي است - ضرورت اقدام عاجل براي حل مشکلات اقتصادي - ميزان اقساط کم و بازپرداخت طولاني مي‌شود - سال ۱۴۰۰، سال پایان دردسرهای اقتصادی ‌باشد - شتاب دوباره رنو در ایران با خودروهای صد میلیونی - جنگ رودرروي ترامپ و دادستان کل - تلاش اردوغان به استفاده از برگه دين دربرابر مخالفان - ترامپ به‌زودي مي‌فهمد که کار با عرب‌ها سخت است - روزهاي خوب و بد چپ‌گرايي در ونزوئلا - نگراني‌هاي جهان درباره عمان - ايران خواهان گسترش روابط با جهان است - ديپلماسي پيروز است - جدل سخنگوهاي سابق شوراي نگهبان درباره مراسم تحليف - حذف «چهره‌ها» اشتباه فاحش است - سلفي جنجالي بهارستان - محک «اميد» براي رأي اعتماد به کابينه - نگاره - اينجا نيستم که فقط اشک بريزم - عشق به حيات ديگري - از شادي تو شاد مي‌شوم - تم فيلم‌هاي من هميشه همينه - نه زنگي زنگ، نه رومي روم - مهران مديري: کلاري کندوي عسل است - نتايج اوليه آزمون سراسري اعلام شد - تبديل درخت‌ها به آتش زير خاکستر - توزيع دولتي مواد و د‌ودکش‌خانه‌هاي مدرن - ردپاي قاتل در ۲ قتل ديگر - نسخه طبیعت - طارمي هيچ توهيني به من نکرد - یک تصمیم درست؛ یک انتخاب اشتباه - خداحافظ پادشاه افسانه‌اي - نسخه وزیر براي مشکلات سرخپوشان - موسيقي و دربار قاجار - موسيقي و ناصرالدين‌شاه - حکايت يوسف بخشي، بدل يهودي ناصرالدين‌شاه - نقش حافظه تاريخي در مذاکرات ايران و قدرت‌هاي خارجي - ايران در عصر صفويه ورشکسته بود - مشروطه، موسيقي را از دربار جدا کرد - سنگيني کفه تجارت خارجی به نفع واردات - مستأجران، اولين قربانيان حواشي نرخ سود سپرده

رایگان