تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب شهد عشق
معرفی کتاب شهد عشق
معرفی کتاب شهد عشق
کتاب الکترونیکی «شهد عشق» (شعر فارسی قرن ۱۵) اثر «محمدمهدی قرباننژاد» با ویرایش «الهام قلیزاده» و نشر متخصصان، مجموعهای از اشعار عاشقانه و آیینی است که در قالبهای مختلف سروده شدهاند. این کتاب با نگاهی به مضامین عشق زمینی و الهی، سوگ و دلدادگی، و ارادت به اهل بیت، مخاطب را به سفری درونی میان احساسات و باورها میبرد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شهد عشق
«شهد عشق» مجموعهای از اشعار معاصر است که در آن «محمدمهدی قرباننژاد» به سراغ مضامینی چون عشق، دلدادگی، فراق، امید، سوگ و ارادت به اهل بیت رفته است. این کتاب در دورهای منتشر شده که شعر فارسی همچنان در حال تجربهی تلفیق سنت و نوگرایی است و شاعر نیز با بهرهگیری از زبان و تصاویر آشنا، تلاش کرده تا تجربههای شخصی و جمعی خود را در قالب شعر بیان کند. در کنار اشعار عاشقانه، بخشهایی از کتاب به سوگواری و مرثیهسرایی برای واقعهٔ کربلا و شخصیتهای مذهبی اختصاص یافته است. این مجموعه، هم به دغدغههای فردی شاعر میپردازد و هم به مسائل جمعی و آیینی، و در آن میتوان ردپای فرهنگ و هویت ایرانی-اسلامی را مشاهده کرد. فضای کلی کتاب، میان شور و شیدایی عاشقانه و اندوه و امید حرکت میکند و مخاطب را با طیفی از احساسات انسانی روبهرو میسازد.
چرا باید کتاب شهد عشق را خواند؟
این مجموعه شعر، فرصتی برای مواجهه با احساسات عمیق انسانی و تجربهٔ زبان شاعرانه در بیان عشق و سوگ است. «شهد عشق» با ترکیب مضامین عاشقانه و آیینی، مخاطب را به تامل دربارهٔ پیوند میان عشق زمینی و معنوی دعوت میکند. خواندن این کتاب میتواند دریچهای به دنیای درونی شاعر و بازتابی از دغدغههای فرهنگی و مذهبی جامعه باشد. همچنین، برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، این اثر نمونهای از تلاش برای حفظ پیوند با سنتهای ادبی در کنار بیان تجربههای شخصی است.
خواندن کتاب شهد عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای دوستداران شعر فارسی، علاقهمندان به مضامین عاشقانه و آیینی، و کسانی که به دنبال تجربهٔ احساسات عمیق انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین، برای افرادی که به شعر معاصر با رویکردی تلفیقی از سنت و نوگرایی علاقه دارند، پیشنهاد میشود.
فهرست کتاب شهد عشق
- اشعار عاشقانه: در این بخش، شاعر به توصیف دلدادگی، فراق، امید و حسرت میپردازد و تجربههای شخصی خود را با زبانی تصویری بیان میکند. - اشعار آیینی و مرثیهها: این فصلها به سوگواری برای واقعهٔ کربلا، مدح اهل بیت و بیان ارادت مذهبی اختصاص یافتهاند و شاعر با بهرهگیری از عناصر آیینی، فضای معنوی خاصی را خلق میکند. - اشعار اجتماعی و فرهنگی: در برخی قطعات، دغدغههای جمعی، هویت قومی و فرهنگی و مسائل اجتماعی نیز بازتاب یافتهاند و شاعر تلاش کرده است تا پیوند میان فرد و جامعه را در شعر خود نشان دهد.
بخشی از کتاب شهد عشق
«طلوع چشم تو هر صبح آرزوی من است همیشه وصف تو حک شده به گفتگوی من در این زمان که جهان مملو از تیرگیهاست بتاب! چون که سیاهی به جستجوی من است من از ازل شدهام منتخب به شیدایی چرا که کهنهترین عشق در سبوی من است به روح من شده تزریق شهد لبخندت به این دلیل طراوت مدام سوی من است نمیکنم سر تعظیم خوب و بدی پربدن از قفس تن همیشه خوی من است یا که شاهد و مشهود قصهٔ موی من خاک دکه بماند دلربا اوج شرف که باندی در عشق آبروی من است»