دانلود و خرید کتاب رخنه مریم اکبریان
تصویر جلد کتاب رخنه

کتاب رخنه

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب رخنه

کتاب رخنه نوشتهٔ مریم اکبریان است. انتشارات مهراب این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رخنه

کتاب رخنه داستان نفوذ و رخنه یک فرد غریبه به زندگی را روایت می‌کند. داستان با توصیف راوی از شنیدن صداهای پا و باز و بسته شدن در در نیمه شب آغاز می‌شود و با احساس رخنه یک غریبه به درون او ادامه می‌یابد. این اتفاقات باعث می‌شود که راوی صداهای ناآشنایی را در درون خود بشنود و حس کند که کسی از او کمک می‌خواهد. داستان با فضایی وهم‌آلود و پر از ابهام، حس نفوذ و تسخیر را به خوبی به خواننده منتقل می‌کند.

خواندن کتاب رخنه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به داستان‌های معمایی و دلهره‌آور پیشنهاد می‌شود. اگر به داستان‌هایی با فضاهای وهم‌آلود و شخصیت‌های درگیر با چالش‌های درونی علاقه دارید، "رخنه" می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. همچنین، دوستداران ادبیات معاصر فارسی و نویسندگان نوجو، از این کتاب لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب رخنه

"نیمه شب بود. فکر کنم ساعت سه بامداد بود. دقیق تر بخواهم بگویم ساعت سه و بیست و سه دقیقه بامداد بود. شاید این سوال برای شما هم پیش بیایید که چرا زمان را دقیق به یاد دارم؟ برای این است که درست هر شب همان ساعت صدای پای یک نفر را در پاگرد میشنیدم. بعد صدای باز و بسته شدن در را میشنیدم هر شب با این صدا از خواب میپریدم."

۵۰%