دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۱۰ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۱۰

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۱۰

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۱۰

در این شماره می‌خوانیم: - واکنش مديريت منابع آب به يک يادداشت محيط‌زيستي - دولت دوازدهم هواي خوزستان را داشته باشد - چرا مولاوردي بايد بماند؟ - فشار بر چیدمان کابینه - تحلیف روحانی؛ تهدید احمدی‌نژاد - اصلاحات، راز قوام اعتدال - متهم: گوشت و پوست من براي نظام است - حزب‌گريزي در سايه دموکراسي - روسيه کارخانه واگن ايراني را مي‎خرد - تحريم‌هاي آمريکا عليه ايران برخلاف مقررات بين‌المللي است - امضاي رئيس‌دولت دهم پاي برخي تخلفات نفتي - تئوريسين هدفمندي يارانه‌ها، حرفش را پس گرفت - نگاره - اين کتاب نام عجيبي دارد - شرط‌بندي‌هاي آقاي معلم - کشاورزاني که بمب برداشت مي‌کنند - معلم آن روز درس نداد - گرافيتي‌هاي آيرملا عليه نازيسم - ۴۶۰ کنشگر اجتماعي خواستار لغو طرح «کارورزي» شدند - آموزش نحوه ارتباط با کودکان محک به داوطلبان - مرگ بنيتاي ۸ ماهه قتل عمد است يا شبه‌عمد؟ - تفسير فرودگاهي از حق خروج زنان - موج مردمی برای حمایت از کودکان - از خون‌فروشي تا اتکا به مردمي که گل کاشتند - دانش زنانه ، زمينه‌اي براي رفع تبعيض‌ها - پريا پس از يک هفته در کما فوت کرد - تاریخ زیر پای فقر امکانات - تقسيم بي‌رحمانه تنديس‌ها؛ دست خالي محسن - رئيس فدراسيون هم بايد اخراج مي‌شد؟ - غلامي اخراج شد، موسوي جريمه نمي‌شود؟ - ناطق رفت؛ نوبت مشحون است - از شوک طارمي به مراسم تا قطع تصاوير زنان - «آنجلينا جولي» به اتهام کودک‌آزاري پاسخ داد - محمد معتمدي: برخوردها با اهالي فرهنگ، فرهنگي نيست - فاطمه معتمدآريا: با سينما مي‌توانيم ميزان خشونت و ناسازگاري‌ها را کمتر کنيم - هنوز هم راه‌هاي زيادي براي جذب مخاطب هست - فساد مالي اشرف - اشرف پهلوي - معماي مرموز سينماسوزي در ايران - حکايت شاه و پري؛ معشوقه ناکام محمدرضا پهلوي - قاب یک دیکتاتور؛ از آغاز تا پایان - يهودي‌سازي اماکن اسلامي با ايجاد فضاي بي‌مبالاتي - اسرائيل نگران است، پس احتمال توقف جنگ در سوريه وجود دارد - اتهامات به سمت رياض کمانه خواهد کرد؟ - فشار واشنگتن به بارزاني براي تعويق رفراندوم استقلال - از کارهای ترامپ متنفرم - حربه آمريکا - سرچشمه نيروهاي خودسر بايد کشف شود - پرونده مداحان بازداشت‌شده در دادسراي ويژه روحانيت است - دوران انتخابات تمام شده، فصل همدلي و همکاري است - امنیت، عزت، رفاه و آسایش حجاج باید محفوظ بماند - واردات شکر، توليد سيب‌زميني را بالا برده بود - قيمت خانه ۶,۲ درصد بالا رفت؛ اجاره ۱۱ درصد رشد کرد - فقط ۱۸ درصد - نگاره - ما خسته‌تر از قبل هستيم - سفر کتاب‌ها به روستا - يادگارهايي روي ديوار سوخته - امين تارخ با رحمانيان همکاري مي‌کند - مالکيت ادبي و هنري

رایگان