دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۰۹ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۰۹

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۰۹

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۵/۰۹

در این شماره می‌خوانیم: - سرچشمه نيروهاي خودسر بايد کشف شود - پرونده مداحان بازداشت‌شده در دادسراي ويژه روحانيت است - دوران انتخابات تمام شده، فصل همدلي و همکاري است - امنیت، عزت، رفاه و آسایش حجاج باید محفوظ بماند - واردات شکر، توليد سيب‌زميني را بالا برده بود - قيمت خانه ۶,۲ درصد بالا رفت؛ اجاره ۱۱ درصد رشد کرد - فقط ۱۸ درصد - نگاره - ما خسته‌تر از قبل هستيم - سفر کتاب‌ها به روستا - يادگارهايي روي ديوار سوخته - امين تارخ با رحمانيان همکاري مي‌کند - مالکيت ادبي و هنري - «غمنومه فريدون» در صدر پرفروش‌هاي بازار موسيقي قرار گرفت - آرشيد آذرين و تريوي سردار سرمست روي صحنه رفتند - قلب خالق «قلب سيمرغ» اهدا شد - براي ديدن آثار هنرمندان جوان هميشه وقت دارم - خبر خوب براي تيم ملي؛ درخشش ميلاد در روسيه - حمله کريمي به فدراسيون؛ کاش زلزله بيايد! - پارس جنوبي جم صدرنشين سه دسته ليگ در دو سال - قصري از شن يا رؤيايي بي‌پايان؟ - اروپا در سيطره هندباليست‌هاي ايراني - اين‌بار يک پرتغالي ايران را به جام‌جهاني فرستاد - مدرنيته فوتبالي؛ از دوره رضاشاه تا امروز - در اولین بازی تیم ملی ایران اختلاف نظر وجود دارد - غيرت در آرژانتين - ضرورت شناسايي زنان شايسته - جزئيات راه‌اندازي مراکز جامع خدمات ويژه بيماران هموفيلي - کلاهبرداری با برق طلا - نجفي هنوز گزينه نهايي شهرداري تهران نيست - زندگي ۱۹ ميليون نفر در سکونتگاه‌هاي غيررسمي - نهاوند روی خط لرزش - اردوغان از آزار روزنامه‌نگاران دست نمی‌کشد - برگزاري انتخابات مجلس مؤسسان ونزوئلا - عربستان نمي‌تواند جاي ايران را براي چين بگيرد (قسمت هشتم) - اتحادهاي مخفي در خاورميانه - واکنش تهران به تحريم واشنگتن محدود به برجام نيست - چالش ظریف برای دولت دوازدهم - فراموشی«کارآمدی» در همهمه مطالبات - ترامپ و مرداب سياست - بايد دولتی قوي شکل بگيرد - فريدون شهبازيان در سوگ پدر نشست - از ژاله علو، فاطمه معتمدآريا، محمود کلاري تقدیر می‌شود - درها روي کسي پلمپ شد که صدايش در خون مردم است - رئيس‌جمهوري احمق که گرفتارش شديم - ۷۰ هزار کولبر چشم‌انتظار تمهيد مجلس - چهارديواري‌هاي ناامن در سايه قانون لميده‌اند - زندگي از نو - سهم انسان در خشکی طبیعت ایران - سونامی خشکسالی در خزر - افزایش آمار خودکشي ايراني‌ها - نيمار - پاري‌سن‌ژرمن دوشنبه قطعي مي‌شود - همه‌چيز زير سر اشکاني و دستيارانش بود - در خريد ۴ بازيکن، يک ميليارد و ۴۰۰ ميليون کمتر هزينه کرديم - از مسئوليت او کم نمي‌کندسهم منصوريان در شکست استقلال چه بود؟ - نگاره - او با خبر آمد - کلاسيک‌هاي دوست‌داشتني - خانه‌اي از مه و شن - نام مادرم يادم نمي‌آمد

رایگان