دانلود و خرید کتاب سدها و مخازن ساخته شده در سنگ های تبخیری پ. میلانوویچ ترجمه مجتبی یمانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سدها و مخازن ساخته شده در سنگ های تبخیری

کتاب سدها و مخازن ساخته شده در سنگ های تبخیری

معرفی کتاب سدها و مخازن ساخته شده در سنگ های تبخیری

کتاب سدها و مخازن ساخته شده در سنگ های تبخیری نوشتهٔ پ. میلانوویچ و ن. ماکسیموویچ و ا. مشچریاکووا و ترجمهٔ مجتبی یمانی و ساسان زنگنه تبار است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب سدها و مخازن ساخته شده در سنگ های تبخیری

کتاب سدها و مخازن ساخته شده در سنگ های تبخیری به بررسی چالش‌های مهندسی و زمین‌شناسی مرتبط با ساخت سدها در مناطق دارای سنگ‌های تبخیری می‌پردازد. این اثر به ویژگی‌های خاص این سنگ‌ها، تأثیرات ژئومورفولوژیکی و هیدرولیکی، و مسائل سازه‌ای در این پروژه‌ها می‌پردازد. نویسندگان با بهره‌گیری از دانش فنی و تجربیات عملی، به تحلیل دقیق مسائل ساخت و مدیریت این سازه‌ها می‌پردازند. 

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

خواندن کتاب سدها و مخازن ساخته شده در سنگ های تبخیری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم مهندسی پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲۹٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۳۱۴ صفحه

حجم

۲۹٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۳۱۴ صفحه

قیمت:
۹۶,۰۰۰
تومان