دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۴/۱۵ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۴/۱۵

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۴/۱۵

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۴/۱۵

در این شماره می‌خوانیم: - ماجراي نيمروز! چگونه دلواپسان در ماجراي توتال هم آچمز شدند - اولويت سياست خارجي؛ تمرکز بر مسائل منطقه‌اي - فصل پايان تنش‌هاي سياسي - نگاره - آرونداتي روي:نوشتن، گشتن در شهر است - وقتي بازي مي‌کنيم، حال کودکان خوب است - اولويت‌هايي براي يک تابوي قديمي - فاتح اقليم خلاقيت - کريم به‌دنبال تيم جديد - اعتراض به معترضان - غايباني که انتخابي را حساس کرده‌اند - طارمي رفته است، حتي اگر برگردد - احیای سالن‌هایی مختص سينماهاي گروه کودک - اين اجرا کمک به ديپلماسي فرهنگي است - ماجراي مهدويان، اوج و «ايستاده در غبار» بر سر چه بود؟ - بلندپروازي از پس چشماني مغموم - بدرقه حجاج ممنوع شد - مرعشي، نجفي و حجتي در آستانه ورود به بهشت - «کارورزي»؛ تعميق بحران در تأمين اجتماعي - وزارت صنعت رشته‌هاي ما را پنبه مي‌کند - طرح کارورزي قانون کار را دور زده است - روايتي از ترفندهاي سارقان امروزي - کشاورزان چشم به راه آب - رسيدگي به ريشه‌ها يا هرس شاخه‌ها - نفس‌هاي خاکستري يک ملت! - قدمت ريزگردها به پيدايش زمين مي‌رسد - کنترل گردوغبار با مديريت منابع آب - طوفان گردوغبار در چشم ديپلماسي - آغاز فرايند مناقصه آزادگان - فصل خداحافظی غیر‌مجازها رسید - مصرف برق تاريخي شد - ژنرال‌های سابق قطر به قدرت بازمی‌گردند - آيا روسيه در انتخاب بريتانيا دخالت داشت؟ - نمي‌توان به اوضاع خوشبين بود - ائتلاف ايران، روسيه و چين مي‌تواند افغانستان را نجات دهد - پوتین و ترامپ به جایی نمی‌رسند - قطر به ايران و عراق نزديک مي‌شود - پایان داعش نظامی؛ آغازداعش فکری - شهردار نمي‌شوم؛ در خدمت مردم تهران در مجلس هستم - زنان و اقليت‌ها در انتظارورود به تصميم‌گيري‌هاي کلان - کارشناسي ارشد، به چه قيمت؟ - رابطه گمشده قيمت و کيفيت خودروها - بی کیفیت‌ها همچنان بر نوار شانس - طرحي ديگر براي مقابله با اقدامات خصمانه سريالي آمريکا - قرارداد توتال، ديوار تحريم را کاملا فروريخت - ابهام‌زدایی دوباره از امید - ابهام‌زدایی دوباره از امید - دست راست سعيد مرتضوي در زندان اوين - مرا هدف قرار دهید، نه سپاه را - نگاره - دوسیه - روز اشک و لبخند - نُت‌هايي براي خستگي‌هاي شهر - باکلاس‌هاي پرمصرف - با روش بهتري بازيکنان را کنار بگذاريد - المپياکوس پول مي‌دهد؛ طارمي همبازي کريم - آخرين راه رامين؛ شکست بازيکن اسرائيلي - ما قهرمانيم؛ به‌دنبال نايب‌قهرماني باشيد - ميراث کيارستمي، ثروتي براي فرهنگ ايراني - نکوداشت «معلمي» که کودک درونش را فراموش نکرد

رایگان