کتاب زمزمه عشق
معرفی کتاب زمزمه عشق
کتاب زمزمه عشق نوشتۀ محمد مهدوی مقدم در انتشارات اندیشه و فرهنگ جاویدان به چاپ رسیده است.
درباره کتاب زمزمه عشق
کتاب زمزمه عشق مجموعه اشعاری مذهبی و با موضوع پایداری است. اصطلاح ادبیات پایداری در ایران سابقۀ چندانی ندارد و تاریخ استعمال آن به دهۀ ۱۳۶۰ میرسد. اگرچه در طول تاریح ادبیات فارسی، اشعاری در قالب مبارزه، ایستادگی و جانفشانی سروده شده است اما همزمان با آغاز جنگ ایران و عراق و دفاع همهجانبۀ مردم ایران از آرمانها و مرزهای جغرافیایی باعث شد که اصطلاحی تازه به نام ادبیات دفاع مقدس از بطن جامعۀ درگیر جنگ ظهور کند که پیش از این در تاریخ ادبیات فارسی سابقه نداشت. به طور کلی عنوان پایداری، بر آثاری اطلاق میشود که بر دفاع از تمامیت ارضی و ارزشهای ملی و مذهبی در مقابل هجوم بیگانگان تأکید میکنند و یا در گیرودار تحولات اجتماعی-سیاسی و برای نیل به آزادی و عدالت اجتماعی به وجود میآیند و درونمایۀ آن مبارزه با بیداد داخلی یا تجاوز بیرونی است. پایداری، یکی از موضوعات پرکاربرد ادبیات قرن بیستم و ابزاری مناسب بوده که در اختیار شاعران و نویسندگان قرار داشته است تا از رشادتها و ازجانگذشتگی هممیهنان خود در مقابل ظلم و تجاوز بنویسند.
اشعار این دیوان بیانگر عشق و ارادت سراینده به دین، مذهب تشیع، ولایت و امام زمان است.
خواندن کتاب زمزمه عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران ادبیات پایداری و دفاع مقدس پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زمزمه عشق
نقشی به دل از ترعهی آن چشمهی جادوست
گر پای به ره باشم و در عزم زیارت
دعوت شدهی خان کرم شاه گدا دوست
خاطر خوش و آسوده دل از لطف امامم
بر خاک درت ناطق بیچاره ثناگوست»