دانلود مجله نجوم ـ شماره ۲۶۲ ـ خرداد و تیر ۹۶

۵.۰ امتیاز(از ۳ رأی)
انتشارات:
ماهنامه نجوم

معرفی کتاب مجله نجوم ـ شماره ۲۶۲ ـ خرداد و تیر ۹۶

در این شماره می‌خوانیم: مروری بر ماجراهای سفرهای فضایی ويکتور گارباتکو، از پیشتازان کیهان‌نوردی روسیه، که در بهار ۹۶دیده از جهان فروبست سهم ما از پارکهای آسمان تاریک در جهان پیچ و خم‌ها ی توسعه گردشگری نجومی نگاهی به برنامه‌های امسال روز جهانی نجوم در برج میلاد تهران و دیگر شهرهای کشور قلق شکار سحابی‌ها در آخرین دقایق شامگاه ۲۱ امرداد، بارش شهاب برساوشی به اوج می‌رسد گفت‌وگو با فدریکو آنتینوری، مدیر کل و سخنگوی آزمایش آلیس در برخورد دهنده بزرگ هادرونی سرن

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجله نجوم ـ شماره ۲۶۲ ـ خرداد و تیر ۹۶ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجله نجوم ـ شماره ۲۶۲ ـ خرداد و تیر ۹۶
موضوعمجلات تخصصی
انتشاراتماهنامه نجوم
فرمت کتابPDF

k.t
۱۳۹۷/۰۵/۲۰

بارش شهابی پرساووشی (برساوشی) در روز یکشنبه ۲۱ مرداد ۹۷ : این بارش شرایط بسیار خوبی را برای رویت دارد، زیرا پس از خورشید گرفتگی ۲۰ مرداد ۹۷ با نبود نور مزاحم ماه در آسمان یکشنبه ۲۱ مرداد وضعیت مناسبی...بیشتر

the flash
۱۳۹۶/۰۵/۰۶