دانلود رایگان دوماهنامه مطالعات کاربردی در علوم مدیریت و توسعه ـ شماره ۲ ـ اسفند‌ماه ۹۵ | طاقچه
تصویر جلد کتاب دوماهنامه مطالعات کاربردی در علوم مدیریت و توسعه ـ شماره ۲ ـ اسفند‌ماه ۹۵

کتاب دوماهنامه مطالعات کاربردی در علوم مدیریت و توسعه ـ شماره ۲ ـ اسفند‌ماه ۹۵

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دوماهنامه مطالعات کاربردی در علوم مدیریت و توسعه ـ شماره ۲ ـ اسفند‌ماه ۹۵

توسعه پایدار ایران اسلامی مستلزم ایجاد زیرساخت‌های علمی به ویژه در حوزه علوم انسانی است. در این میان علوم حسابداری و مدیریت با توجه به نفوذ فراگیر در میان علوم انسانی نقشی بی‌بدیل در توسعه و رشد کشور ایفا می‌کند. بشر در شروع قرن بیست و یکم با تحول شگرفی مواجه شد. این تحول محصول تغییر مفهوم ارتباط، اطلاعات و رسانه بوده است. دگرگونی در ارتباط و انتقال اطلاعات، امکانات آموزشی و پژوهشی را در اختیار بخش بسیار بزرگتری از مردم جهان قرار داد. توسعه آموزش، منجر به ظهور مفاهیم جدیدی در رسانه شد و افراد مختلف را قادر ساخت تا به منابع علمی بروز دسترسی پیدا کنند. تغییر فناوری در کنار افزایش دانشجویان و محققین باعث شد تا مقالات علمی زیادی در مجامع علمی، همایش‌ها و نشریات پژوهشی منتشر شود. با این نگاه نشریه "مطالعات کاربردی در علوم مدیریت و توسعه" توسط موسسه تحقیقانی مدیریت دانش شباک و با همکاری علمی اساتید برجسته دانشگاه‌های کشور به انتشار مقالات علمی در زمینه پژوهش هنر و مطالعات علوم انسانی می‌پردازد. از اینرو از تمام اساتید، صاحبنظران، کارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان به مطالعات علوم انسانی و هنر دعوت می‌نماید با ارسال مقالات علمی خود از طریق وب سایت نشریه به نشانی http://asmd.ir در پربارتر کردن این نشریه ما را یاری نمایند. مقالات در این شماره: -بررسی تاثیر سبک رهبری تحول‌گرا و تبادلی بر کیفیت زندگی کاری -مدیریت منابع انسانی با دیدگاههای نوین -مسئولیت اجتماعی شرکت و نقش آن در کسب مزیت رقابتی -مسئولیت اجتماعی شرکت ها و نحوه سنجش آن

رایگان