دانلود و خرید کتاب صخره مالهام فهیمه خدابنده
تصویر جلد کتاب صخره مالهام

کتاب صخره مالهام

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب صخره مالهام

کتاب صخره مالهام نوشتهٔ فهیمه خدابنده است. انتشارات راز نهان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب صخره مالهام

کتاب صخره مالهام یک داستان ایرانی دربارهٔ خانواده‌ای آسیب‌دیده است که در چهار فصل نوشته شده است:

• از هم گسستگی خانواده؛
  • بیماری؛
  • سرنوشت؛
  • پایان داستان؛

خواندن کتاب صخره مالهام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب صخره مالهام

«شر و شور نوجوانی و کنجکاوی بچگانه باعث شد آن روز تصمیم بگیرد هر طور شده به کاباره برود دیگر نمی‌توانست به خاطر نداشتن سن قانونی و تنفر پدرش به این مکان نرود. اگر کسی متوجه این قضیه می‌شد آبروی خانواده اش در خطر بود.

کم کم هوا تاریک شد. یهو فکری به ذهنش رسید. به آرامی، پاورچین پاورچین وارد اتاق پدرش شد و درب اتاق مربوط به لباس ها را باز کرد. بعد از نگاه کلی به همه ی لباس ها بلاخره پیدا کرد کت و شلوار دامادی پدر، گرچه قدیمی به نظر می‌رسید ولی برندی که داشت گواه بر گران بودن لباس بود.

صدای باز شدن درب را شنید، به آرامی در کمد لباس ها مخفی شد، صدای مادرش به گوش می رسید که به خدمه می‌گفت: "اوه، مستر واتسون تا کی می خواهد در کتابخانه مشغول مطالعه باشد! خیلی وقت هست با هم قدم نزدیم، برو بهش بگو.... نه نمی‌خواد، خودم می‌رم صدایش می‌کنم تا لباس هایش را عوض کند". خانم واتسون و خدمه از اتاق خارج شدند. او به سرعت به سمت کشوها رفت تا تفنگ پدرش را محض احتیاط در هنگام خطر با خود ببرد».

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است