دانلود و خرید کتاب شناخت، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه وحید محمدی
تصویر جلد کتاب شناخت، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه

کتاب شناخت، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه

نویسنده:وحید محمدی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب شناخت، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه

کتاب شناخت، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه نوشتهٔ وحید محمدی است. انتشارات نبض دانش این کتاب دربارهٔ سیستم‌های حفاظتی را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر چگونگی استفاده از نرم‌افزار آنالیز نصب دوربین را نیز آموزش داده است.

درباره کتاب شناخت، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه

چاپ پنجم کتاب شناخت، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه در سال ۱۴۰۳ منتشر شده است. وحید محمدی  این اثر را در چهار بخش نگاشته و در انتهای کتاب یک بخش با عنوان ضمیمه افزوده است. با خواندن این اثر می‌توانید به شناختی کامل از اجزای مختلف سیستم دوربین مداربسته دست پیدا کنید. نویسنده در کتاب حاضر چگونگی نصب دوربین و تجهیزات جانبی آن، نحوهٔ کارکردن با نرم‌افزار CCTV DESIGN و چگونگی راه‌اندازی دوربین‌های تحت شبکهٔ IP CAMERA را شرح داده است.

خواندن کتاب شناخت، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند راه‌اندازی و نصب انواع دوربین‌های مداربسته را فرا بگیرند، پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۴/۰۱/۰۴

سلام خسته نباشید با تشکر از نویسنده ی این کتاب این کتاب از صفر تا صد دوربین های مداربسته رو به طور خلاصه توضیح داده برای کسانی که تازه وارد این عرصه شدن عالی هستش من حال کردم با این

- بیشتر
Canada’s Immigrants, Heroes and Countrymen (Volume I)
سام بیات ماکو
برآیی واقعیت اجتماعی
رضا عظیمی
واژه نامه واژه های پربسامد ترکی استانبولی
بهروز بیک بابایی
Canada Immigration and Settlement
سام بیات ماکو
لایف استایل کماندو (جلد دوم)
کوروش کاوه آذر
اورک سؤزلریم سن گئتدون، گون گئتدی، دایاندی زامان
سیدیاسر علوی
استراتژی های مدیریت دانش
میلتیادیس د. لیتراس
بیداری از رویای فکر (جلد دوم)
عبدالوهاب مظفری