دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۳/۱۶ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۳/۱۶

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۳/۱۶

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۳/۱۶

در این شماره می‌خوانیم: - قاره سبز، ‌سبز مي‌ماند - زماني براي شنيده‌شدن صداي تماشاچيان بي‌گناه - انقلابي‌گري يعني مسئولان تسليم زورگويي و دچار انفعال نشوند - امام خميني و نظريه دولت - عربستان در منطقه هژموني ندارد - تقويت رابطه با دوحه؛ فرصت تهران، تهديد رياض - همه منتظرند آمريکا صداقت خود را ثابت کند - خط خون از کابل تا لندن - شکاف عميق در جبهه عربي - سنگي که ترامپ در چاه انداخت - پديده‌هاي شوراي شهر، فرصت يا چالش! - فاجعه ورامین در ایستگاه آخر - ۱۲۰ روز خاک - نترسيد اما مراقب باشيد - متهمان بی‌کیفیتی - پيش‌بيني بانک جهاني از نرخ رشد ۴ درصدي ايران در سال ۲۰۱۷ - مؤسسه منحل‌شده نمي‌تواند سود پرداخت کند - جدایی در میانه راه - تاجگذاري زيدان در کارديف - هواداران العين را مي‌خواهند؛ برانکو يک تيم سعودي را - پيروزي شگفت انگيزها - سندروم من همه‌چيز را مي‌دانم - قصه‌هايي که چشم او روايت مي‌کند - خوشحالم که عموسمندر را دارم - آفرينشِ بحران در داستان - کودکان سوری - ضبط «پايتخت٥» ادامه دارد - «آتش در نيستان» ديجيتال منتشر شد - ۱۰ مرداد؛ ادامه توقيف يا اکران - «شهرزاد» از آخر ماه مي‌آيد - تجمع اهالی انجمن مستندسازان مقابل خانه سينما - «گشت ارشاد» ۲۰ ميلياردي شد - «ويلايي‌ها» تا عيد فطر در اکران می‌ماند - مي‌ايستاد و از هنرمندان دفاع مي‌کرد - با ديدن چه چيزهايي ياد کلانتري مي‌افتيد؟ - کلانتري را محدود نکنيد - کلانتري و ميراث ماندگارش - پرويز به‌حق يک فرشته واقعي بود - کلانتري؛ انساني صاف که اهل رفاقت بود - عراق بعد از فتح موصل - انتصاب نماينده ولي‌فقيه در استان آذربايجان‌شرقي و امام‌جمعه تبريز - تدبیر لاریجانی برنده شد - پرونده احمدي‌نژاد همچنان در دادگاه مطرح است - آيا قطر از شوراي همکاري خليج‌فارس خارج مي‌شود؟ - جبهه اتهام - مافياي پرسود دخانيات - تراژدي هيرکان - نگاره - يک قصه پرغصه - صميميت در جمعه‌هاي روزمرگي - قابلمه‌هاي خالي در رمضان جلال‌آباد - رابين‌هود، اقتصاد را بيرون بياور - بی‌کار نمانده‌‌‌ام - فراستي از هفت مي‌رود - آثار کيارستمي ترميم مي‌شود - شجريان به‌دليل شرکت در جريان فتنه ۸۸ اشتباهات فاحشي انجام دادند - مناقشاتي که نزديک به ۴۰ سال است ادامه دارد - نمايش هدفمند يا اختلاف با اسپانسر؟ - اين همه هزينه کرد ولي ملي فکر نکرد - وقت واليبال شد

رایگان