دانلود و خرید کتاب تحفه‌ای برای کودک و نوجوان محمدعظیم حاصل‌پوری ترجمه رحیم تاجازایی
تصویر جلد کتاب تحفه‌ای برای کودک و نوجوان

کتاب تحفه‌ای برای کودک و نوجوان

معرفی کتاب تحفه‌ای برای کودک و نوجوان

«تحفه‌ای برای کودک و نوجوان» نوشته شیخ محمد عظیم حاصل‌پوری است. این کتاب ۴۰ نصیحت از انبیای الهی (ع)، صحابه بزرگوار (رض) و لقمان حکیم (رحمه الله) برای کودکان و نوجوانان جمع‌آوری کرده است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: سیده‌ام سلیم (رضی) همیشه تلاش می‌کرد تا فرزندش کاری که باعث خوشحالی حضرت رسول (ص) می‌شود را انجام دهد و از کاری که باعث‌اندوه و ناراحتی آن حضرت شود پرهیز کند. حضرت ثابت از سیدنا انس (رض) روایت می‌کند: که من در حال بازی کردن با بچها بودم که نبی اکرم (ص) به ما سلام کرد و من را برای انجام کاری فرستاد، واین باعث شد که من کمی‌دیرتر نزد مادرم برسم و مادرم از من پرسید: امروز چرا دیر کردی؟ من گفتم: رسول خدا (ص) مرا برای انجام کاری فرستاده بود که دیر شد. مادرم پرسید که چه کاری بود؟ گفتم: مادر جان این‌یک راز است! مادرم: پس راز رسول خدا (ص) را به کسی نگو حضرت ثابت (رض) پرسید: آن چه رازی بود؟ سیدنا انس (رض) می‌فرماید: ای ثابت! اگر سر راز رسول خدا (ص) را می‌خواستم بگویم، پس آن را به مادرم می‌گفتم.
مصطفی سرگلزایی
۱۳۹۶/۰۳/۱۹