دانلود و خرید کتاب بی شعوری های سازمانی و مدیریتی محمدرضا راستین مرام

کتاب بی شعوری های سازمانی و مدیریتی

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بی شعوری های سازمانی و مدیریتی

کتاب بی شعوری های سازمانی و مدیریتی نوشتهٔ محمدرضا راستین مرام است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی جستاری در شناخت رفتارها و جریانات مخرب مدیریتی و سازمانی است.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب بی شعوری های سازمانی و مدیریتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بی شعوری های سازمانی و مدیریتی

«غروب یک روز آبان‌ماه پاییزی که هنوز با کوتاهی روزافزون روزها و غروب زودرس آفتاب به‌خوبی عادت نکرده‌ایم، درحال رانندگی با افکار مشوش از مسائل شغلی‌ام با عنوان مدیر منابع انسانی یکی از شهرداری‌های اطراف تهران، آن هم در زمان اوج ترافیک و راه‌بندان سنگینی که بیشترکلافه و عصبی‌ام می‌کرد، بودم.

آن روز بحث تنش‌زا و خسته‌کننده‌ای بر سر استخدام چند نفری داشتم که از سوی برخی از افراد سفارش شده بودند. استخدام کسانی که به‌شخصه نه به روش جذب و استخدام آن‌ها اعتقادی داشتم و نه اطمینانی به شایستگی و قابلیت‌های آنان برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های شهرداری آن شهر، آن هم در شرایطی که جوان‌های دیگری و با شایستگی‌های بهتری مدت‌ها در انتظار استخدام بودند. با خودم در تعارض قرار داشتم، از یک طرف الزامات حرفه‌ای و اخلاقی که سعی می‌کردم به آن پایبند باشم و از طرفی دستور و خواسته ای که از سوی مدیر بالادست برای جذب افرادی که سفارش شده بودن، قرار داشتم. فکرم این بود که واقعاً ما چه پاسخی می‌توانیم در برابر ازبین‌بردن اعتماد و اطمینان جامعه، خصوصاً جوان‌های آن داشته باشیم، جوان‌هایی که هر جامعه‌ای می‌تواند سال‌ها از انگیزه و تعهد و درستکاری آنان در قبال خود از آن‌ها بهره‌مند باشد.

تأسف می‌خوردم از اینکه استعدادها و انگیزه‌های باارزشی را که می‌توانند منشأ تحول و پیشرفت باشند، ما با بی‌مسئولیتی و بی‌مبالاتی تبدیل به آدم‌های سرخورده و بی‌اعتماد به قانون و نظام‌هایی می‌کنیم که در اصل باید باعث اطمینان و آرامش آن‌ها باشند».