دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴

در این شماره می‌خوانیم: - عطر خاطره‌ها - ضرورت اصلاح نظام ماليات بر ارزش افزوده - موشک تنها قدرت ما نيست - ایران ضامن ثبات در منطقه است - تلاش رياض و شرکا براي ايجاد ائتلاف‌ عليه ايران را بايد جدي گرفت - ايران در دام افراطيون منطقه و فرامنطقه‌اي نمي‌افتد - وزرا: نمي‌دانيم خواهيم ماند يا مي‌رويم - دولت در سايه، شکست خورده است - رقابت در گود بهارستان - چالش بزرگ شناسايي کودکان بازمانده از تحصيل - غوغاي ادامه‌دار سند ۲۰۳۰ - اسيدپاشي به صورت مرد ميوه‌فروش - رونق برداشت غلات در ايلام - تب مرگبار در راه کرمان - استان‌هاي پربارش و کم‌بارش کشور طي ۸ ماه گذشته - شوراهاي پنجم چه زماني آغاز به کار خواهند کرد؟ - استقبال از شبکه‌هاي اجتماعي نشانه بي‌اعتمادي به صداوسيماست - آغاز حاشيه‌هاي خداحافظي قاليباف - توافق کاهش توليد تمديد مي‌شود - شناسايي ۲,۵ ميليون خانوار مستأجر زير خط فقر در سال ۹۲ - داشتن آينده بهتر - فرمان دولت به ۱۳ دستگاه دولتي - اصلاح شود؛ مشکلاتش زياد است - عصيان؛ پروژه‌اي شخصي که حرف ميليون‌ها نفر است - در غرب حتي براي آهنگ آفلاين هم پول مي‌دهند - ورق‌زدن کتابي از رؤياهاي عباس کيارستمي - بالاخره توقيفي‌ها رنگ اکران مي‌بينند؟ - این شهر متحد است - مترجم کافکا درگذشت - يک خوش‌شانس لعنتي در اتاقي ديگر - زندگي در حصار جنگ - نگاره - فروزان معترض شد - سردار آزمون، چهره‌ چهارم آسيا - توفان ۱۷ دقيقه‌اي قهرمان آفريقا - تيم برانکو روان‌شناس مي‌خواهد - تحول‌خواهي اکولوژيک - کنوانسيون رامسر، يادگار اسکندر فيروز - تربيت نسلي از شکارچيان شکاربان - آوازي براي درناها - پيشنهاد قطر براي ايران و عراق - ايوانکا ترامپ در سوداي رياست‌جمهوري - اعراب قمارباز، ۴۰۰ میلیارد دلار به باد دادند - با عملکرد بهينه، قدردان پيروزي‌ها باشيم - مغايرتي در بازشماري آرا مشاهده نشد - مطهري: ترامپ نگاهي اقتصادي به مسائل جهان دارد - رقص شمشيربرای مبارزه با تروريسم! - ايران با انتخابات اخير در دنيا سربلند شد - بايد به خرد جمعي و فهم مردم اعتماد کنيم - به وعده‌هايم عمل مي‌کنم - تبديل شهرها به آلبوم عکس کانديداها - دلهره بی‌آبی - اخاذي سياه - پنجره سرنوشت‌ساز - شوراي چهارم، اسير حواشي - تورم خانوار روستايي به ۸,۱ درصد رسيد - آغاز پرداخت قسط‌هاي بانکي بدون تحویل خانه - کاهش قيمت در بازار طلاي سياه پيش از نشست اوپکي‌ها - اولتيماتوم براي بنگاه‌داري بانک‌ها - يک بام و دو هواي کاهش نرخ سود بانکي

رایگان