معرفی و دانلود کتاب آدلی نورمال (۱۵ و آخر) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آدلی نورمال (۱۵ و آخر)

کتاب آدلی نورمال (۱۵ و آخر)

۴.۳ امتیاز(از ۲۱ رأی)
انتشارات:
کمیک سیتی

معرفی کتاب آدلی نورمال (۱۵ و آخر)

آدلی نورمال نام دختریست که به دلیل متفاوت بودن از بقیه، دوستای زیادی ندارد و همه او را مسخره می‌کنند. ولی اوضاع همیشه همینطور باقی نمی‌ماند ... بعضی مواقع یک آرزوی شب تولد می‌تواند همه چیز را عوض کند... (پایان فصل سوم)

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آدلی نورمال (۱۵ و آخر) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآدلی نورمال (۱۵ و آخر)
عنوان انگلیسیOddly Normal
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه آدلی نورمال، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

Arvin
۱۳۹۶/۰۳/۱۲

تو رو خدا رایگان هم بزارید، ما که نوجونیم پول از کجا بیاریم کمیک بخریم، اگه ترجمه شده نمیشه حداقل زبان اصلیش رو بزاریذ خیلی ممنون

MAHDISA
۱۳۹۹/۰۵/۰۲

کمیک خوبی بود

mirai
۱۳۹۹/۰۴/۱۸

الی بود پنجتا ستاره هم برایش کمه

۱۳۹۹/۰۱/۱۷

سلام این کتاب کتابی سه جلدی هست است که انگار جلد اول آن ورود ادلی دختری با موهای سبزو با گوش های تیز است که در جلد دو و سه قصه ای پر از ماجرا شروع میشود واقعا کتاب عالیییییییی...بیشتر

elman
۱۳۹۸/۰۴/۱۰

اخه دیگه هزار تومن چیه بعضیاتون نوشتید گرونه🤔.

📚عشق کتاب📚
۱۴۰۰/۰۳/۳۱

عالی🧡

ムყŋム乙★‡
۱۴۰۰/۰۵/۰۵

من این کمیک رو به شخص هایی که تاحالا نخوندن پیشنهاد میکنم چون واقعا عالی هستش و آدم از خوندنش لذت میبره حتما بخونش :)🐾🌸💦🎀

Sina Mohammdiil
۱۳۹۸/۰۴/۲۶

احساس میکنم فصل2 هم داره

ℳobina🌸
۱۳۹۸/۰۴/۰۹

واقعا عالی بود*

۱۴۰۵/۰۱/۳۰

خیلی دوستش داشتم... و امیدوارم فصل بعدی هم داشته باشه چون مثل بعضی از فیلم ها پایانش باز بود

FahimeMokhtarzade
۱۴۰۱/۰۶/۰۷

ادلی نورمال یک کتاب ۱۵ جلدی هست راجب یک خانواده غیر عادی من خوندمش خیلی خوشم اومد پیشنهاد میکنم اگر از کتاب های تخلی خوشتون میاد بخونیدش

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۰/۰۳/۱۷

سلام اول کتاب خوب پیش رفت و چند جلد اول خوب بود ولی بعد قسمت های وست اش یک زندگی روزمره شد و بعد هم قسمت آخرش طوری تمام شد که انگار بازم ادامه داشته باشه

سائوری هایامی
۱۳۹۹/۰۸/۲۳

به نظر من نباید نصفه تمام می‌شد نمی خواهم قسمت مهم کتاب رو لو بدهم ولی جالب بود به نظر من آنقدر جالبه که نمی خواهی حدس بزنی بعد چی میشه باید حتما بعدش رو بخونی 💜🌸💜🌸💜🌸💜

zeynab
۱۳۹۶/۰۳/۰۵