دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۸ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۸

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۸

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۸

در این شماره می‌خوانیم: - آینده نباید تاوان گذشته را بدهد - اشتغال ناقص، کلمه‌ها و ترکيب‌هاي تازه - وزارت کشور: نتايج انتخابات قطعي اعلام مي‌شود - میثاق ملی - قدر بدانیم - بازنمايي «فقر» در برنامه تبليغاتي برخي جريان‌هاي سياسي - حالا با افتخار می‌گوییم ایرانی هستیم - جيمي کيمل مجري مراسم اسکار شد - فرهادي جشنواره کن را افتتاح کرد - ساحت هنر را مقدس نگه داريد - اگر مخاطب اهمیتی ندارد پس دلیل اجرا چیست؟ - چرا مشارکت در انتخابات؟ - فعاليت‌هاي ۴ سال گذشته براي زنان - سايه فرسودگي ‌تجهيزات بر سر واحدهاي‌ توليدي - هواپيماها را برجام آورد - ۴ پرنده جديد در مهرآباد به زمين نشست - استثمار کودکي با ازدواج زودهنگام - مشارکت چگونه امنيت کشور را افزايش مي‌دهد؟ - پرواز مرگ کارکنان ايران‌اير - مدارس فرسوده کابوس دانش‌آموزان - من مي‌گويم اخبار جعلي، تو بگو بازنشر - نگاره - غم آلان بر ديوار فرانکفورتي‌ها - اَبَر رند همه آفاق، مست راستين خيام - تمرین دموکراسی - اوپن فرانسه بدون ماريا - دنيزلي- نکونام در تراکتورسازي - باشگاه، پولي براي مصالحه ندارد - پرسپوليس- لخويا؛ بي‌تماشاگر، بدون حامي - ۲۰۰ مشتري نظام بانکي، ۴۰ درصد تسهيلات را دريافت کرده‌اند - خط و نشان بانک مرکزي براي مسدودکردن حساب بدهکاران مالياتي - بازار ارز و سکه، سکته کرد - رسانه‌ها از دلايل برکناري رئيس اف‌بي‌آي مي‌گويند - آيا انقلاب سوسياليستي هنوز مهم است؟ - جناب بن‌سلمان، احتمال جنگ در عربستان بيش از ايران است - روسيه در سوريه، آمريکا را جا مي‌گذارد - خوب و بدها را با هم ببينيم - نياز توسعه به همياري تا تقابل - روحانی: ریزگرد سیاه‌نمایی و تضعیف ایران را بیشتر حس می‌کنم - اخلاق سیاسی و سیاست اخلاقی - نمي‌توانيم کشور را با نذر و صدقه اداره کنيم - جهانگيري به نفع روحاني کناره‌گيري کرد - رأي به اعتدال و منطق؛ نه به جنگ و تحريم - کاخ سفيد توان مقابله با ايران و روسيه را ندارد - عدم مشارکت، گناهي نابخشودني است - اصرار مي‌ورزيم، همه شرکت کنند - بياييد ک.م.م و ب.م.م نباشيم - بگذاريد عقربه‌ها حرکت کنند - نگهباني از سرزمين ماهي‌ها - ليوان‌هاي پلاستيکي‌ای که بزرگ شده‌اند - ظریف: صداي شجريان در همه دنيا براي ايران افتخار مي‌آفريند - توقعي از کسي نداريم اما استانداردها را در اختيار گروه‌ها قرار دهند - اهدای نشان ملي فردوسي براي آلبوم «درفش کاوياني» به «ناظري» - کلهر، روحاني و قرباني هم به حاميان حسن روحاني پيوستند - «ATR» روی باند مهرآباد - جدال بي‌نتيجه - همه زنان ليست اميد - قدرت‌يابي شهروندان، حلقه مفقوده نشاط اجتماعي - ارائه لايحه نظارت‌ها بر بانک‌ها تا پايان خرداد به مجلس - بازارها به آرامش رسیدند

رایگان