دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۲۸ | طاقچه

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۲۸

در این شماره می‌خوانیم: - ساخت و ساز در فضا رونق می گیرد - سه مدل تازه لپ تاپ به زودی عرضه می شود - افشاگریهای جدید هکرها در راه است - انصراف میرسلیم از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری - بلندگوی انعطاف پذیر به نازکی کاغذ ساخته شد - نزول ۲ پله ای جایگاه ایران در شاخص نوآوری جهانی - کنسرو پسته تولید شد - این سیاره باد کرده است! - نماینده ستاد رییسی در مناظره نفتی حاضر نشد - حمایت جمعی از وزرای دولت‌ سابق از رئیسی - تکذیب میتینگ رئیسی و کنسرت تتلو در برج میلاد - جبهه یکتا از رئیسی اعلام حمایت کرد - احتمال درگیری در مرز ۲ کره افزایش یافته است - پاسخ همایون شجریان به ستاد رئیسی ! - حمایت جمعی از دیپلماتهای‌بازنشسته از روحانی - نتیجه انتخابات مورد تکریم ما است - گفتگوی تلفنی امیر قطر و پادشاه بحرین - اعلام حمایت جمیعت رهپویان از «لیست خدمت» - سئول: خط ارتباطی با کره شمالی باید باز شود - نتایج شمارش آراء به صورت تدریجی اعلام می‌شود - پاسخ وزارت نفت به سخنان رستم قاسمی - اخلال در سخنرانی زیباکلام در مازندران - کشف‌محموله‌۵۰‌میلیاردی‌قاچاق‌کالا‌توسط‌وزارت‌اطلاعات - دولت همواره خود را ملزم به اجرای قوانین می‌دانند - تندیس اسکار به دست فرهادی رسید - دیدگاه رئیسی درمورد نوع نگاه و برخورد با آمریکا - ابتکار: دولت یازدهم به توزیع نبات و برنج عادت ندارد - خرید اینترنتی کیک از تمام نقاط شهر تهران - التماس دو خواهر سعودی به ترکیه: ما را برنگردانید! - احمدی‌نژاد از رییسی حمایت کرد؟ - وزیر دفاع اولاند وزیر خارجه ماکرون شد

رایگان