دانلود رایگان وطن امروز - ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت | طاقچه

کتاب وطن امروز - ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت

امتیاز:
۲.۴از ۱۲ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه وطن امروز - ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت

در این شماره می‌خوانیم: - پس از حمایت قالیباف، رئیسی از روحانی پیش افتاد - اتحاد، اتحاد؛ رمز پیروزی! - آخرهفته روحانی رفته - اتحاد، اتحاد؛ رمز پیروزی! - دولت تدلیس و امید - رئیس‌جمهور جاعل نباشد!
میثم

آخر هفته روحانی رفته آخر هفته روحانی رفته

Book Review
۱۳۹۶/۰۲/۲۷

تو انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رسانه های گردن کلفتی مثل cnn یا nytimes وظیفه راستی آزمایی گفته های نامزدها تو مناظره رو بر عهده داشتند . ولی با اینحال چون ترامپ مردم رو از اخبار جعلی ترسونده بود خودش تا

- بیشتر
i._.shayan

عاشق روزنامه هاییم که روز بعد که تیتر خودشون رو نگاه میکنن خجالت میکشن

روان

نظراتی که تو این چند روز گذاشته شد بعضیاش ته بی اخلاقی بود...متأسفم..تبریک مجدد

۱۳۹۶/۰۲/۲۷

هزینه لشگر هنرپیشه های روحانی، معادل تامین آب شرب حاشیه نشینهای مشهد! 🔸حسن روحانی که در سفرهای انتخاباتی به اصفهان و خوزستان با استقبال کمرنگ مردم مواجه شده بود، برای رونق دادن به سفر خود به مشهد، با هزینه های گزاف

- بیشتر
۱۳۹۶/۰۲/۳۰

من به جای دکتر روحانی باشم ، روز اول دوره جدید ریاست جمهوریم ، به "تتلو" مجوز کنسرت در "مشهد" را میدادم ببینم کی جلوگیری میکنه از کنسرتش؟!! 😅😅😅😅

اخر هفته روحانی نرفته

۱۳۹۶/۰۲/۲۷

زهی خیال باطل وای بر قالیباف اتل 😂😂 ... .. .. .. اخر هفتههههههه روحانی نرفتههههه😋

۱۳۹۶/۰۲/۲۷

یه عده هم اینجا توهم عقل کل بودن برداشتشون.منبع جعلی و غیر جعلی برا ما نمیخواد نشون بدی.دلت هم به حال خودت بسوزه.

۱۳۹۶/۰۲/۲۷

پول پاشی دولت ادامه دارد آزادی خواه نماینده ملایر: وزارت نفت ۲ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری اقدام به واریز مبلغی تا سقف ۴ میلیون به حساب کارکنان خود تحت عنوان پاداش بهره‌وری کرد. fna.ir/IJQ4YB @Farsna

رایگان