دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۳

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۳

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۳

در این شماره می‌خوانیم: - روحاني: اصلاح‌طلبان حذف‌شدني نيستند - زیان تحریمی‌ها برای دموکراسی - اقتصاد محل منازعات سياسي نيست - برزخ دولت برای اقتصاد بی‌منطق - خرم: مانع اصلي برگزار نشدن انتخابات در کانادا، نبود روابط ديپلماتيک است - روسيه، ميانجي ايران و آمريکا در سوريه مي‌شود - رهبری دارای هوش سرشار درمذاکره هستند - وجود ترکيبات شيشه و مخدر در داروهاي لاغري - جرم‌انگاري آلوده‌کردن هـوا - سوژه‌اي براي نوشتن - دست‌نوشته هري پاتر دزديده شد - با کلمات مهربان‌تر مي‌شويد - گندم‌هاي طلايي و طعم خوش شکلات - نگاره - شروع خوب - بيرانوند تيتر يک گاردين شد - قهرماني به نام دايي - اين قهرماني باارزش است؟ - کنسرت کلهر و قرباني در ونکوور تمديد شد - نقاشي منتسب به «باب ديلن» تقلبي از آب درآمد - «نهنگ عنبر۲» دو روزه ۸۰۰ ميليوني شد - انتخاب بين راه و بي‌راه - چرخ‌گوشت آلوده، عامل مسموميت دانشجويان يزد - شوراهاي شهر، صداي مردم بي‌صدا باشند - آغاز رونق در صنعت - افزايش يارانه نقدي با طعم گراني کالا - نافرماني برخي بانک‌ها از سياست‌هاي دولت - طرح کارانه شهردار سوخت - لغزش‌هاي خطرناک - سلول‌هاي بنيادي در راه درمان - انسولين هوشمند در راه است - مهار ديابت با نسخه‌هاي طبيعي - همه موارد بی‌ربطی که بر قند خون تاثیر می‌گذارند - نااميدي در ديابت، اميد به زندگي را کاهش مي‌دهد - اگر کودکتان ديابت دارد، دست‌کمک دراز کنيد - با احتمال ابتلا به ديابت بجنگيد - فرانسه نوگرايي را جشن مي‌گيرد - سياست خارجي ترامپ عليه واقع‌گرايي است - تاجري که مي‌خواهد وزيرامورخارجه باشد - توسعه مراکز بهداشتي روستايي در کرمانشاه - احياي «چشم آذربايجان» - اخاذي و سرقت ميليوني از زن ايراني در ترکيه - منتظر چهره جدید سعید علی‌حسینی باشید - حمايت نمايندگان از رئيس‌جمهوري در جلب مشارکت تأثيرگذار است - انسجام، وحدت و امنيت جامعه، مهم‌تر از اهداف سياسي است - من مديري هستم که حاشیه سياسي، اقتصادي و اخلاقي ندارم - ۱۶۰ نماينده مجلس از ۲۰۰ نماينده به ديدن روحاني آمدند - واکنش وزارت کشور به نحوه تبليغات انتخاباتي قاليباف - جزییاتی از نحوه پوشش و پرداخت مستمری جدید «کم‌درآمدها» - فهرست‌هاي حاشيه‌دار - بيات‌زنجاني: وعده بدون پشتوانه خيانت‌ است - هر کس بخواهد امنيت انتخابات را برهم بزند، قطعا سيلي خواهد خورد - پاسخ بازيگر «جنگ ستارگان» به تبليغ منفي روسي - دنيا ديپلماسي ايران را موفق مي‌داند - سيروان خسروي بهترين خواننده ۱۳۹۵ را انتخاب مي‌کند - ۳ کار مهمي که دولت براي هنرمندان انجام داد - گراميداشت ۲۰ سالگي «تايتانيک» - لاشه نهنگ به پرده رسيد! - دنيا ديپلماسي ايران را موفق مي‌داند - مرزهاي جنوب‌شرقي، نقطه جوش دیپلماسی

رایگان