دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۱ | طاقچه

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۱

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۲۱

در این شماره می‌خوانیم: - حمايت نمايندگان از رئيس‌جمهوري در جلب مشارکت تأثيرگذار است - انسجام، وحدت و امنيت جامعه، مهم‌تر از اهداف سياسي است - من مديري هستم که حاشیه سياسي، اقتصادي و اخلاقي ندارم - ۱۶۰ نماينده مجلس از ۲۰۰ نماينده به ديدن روحاني آمدند - واکنش وزارت کشور به نحوه تبليغات انتخاباتي قاليباف - جزییاتی از نحوه پوشش و پرداخت مستمری جدید «کم‌درآمدها» - فهرست‌هاي حاشيه‌دار - بيات‌زنجاني: وعده بدون پشتوانه خيانت‌ است - هر کس بخواهد امنيت انتخابات را برهم بزند، قطعا سيلي خواهد خورد - پاسخ بازيگر «جنگ ستارگان» به تبليغ منفي روسي - دنيا ديپلماسي ايران را موفق مي‌داند - سيروان خسروي بهترين خواننده ۱۳۹۵ را انتخاب مي‌کند - ۳ کار مهمي که دولت براي هنرمندان انجام داد - گراميداشت ۲۰ سالگي «تايتانيک» - لاشه نهنگ به پرده رسيد! - دنيا ديپلماسي ايران را موفق مي‌داند - مرزهاي جنوب‌شرقي، نقطه جوش دیپلماسی - سياست انتظار و تماشا دربرابر مرگ تدريجي - جنازه همسرم را نجات مي‌دهم - به کسي باج نمي‌داد - ۷۰ ساله‌ام ولي ۹۰ سال عمر کرده‌ام - نگاره - فرانسوي‌ها ثابت کردند دنبال مشکلات عميق‌تر نيستند - تهران هيچگاه به حکمتيار اعتماد نداشته است - رهايي از «انباشت نيروي کار» تا ۱۰ سال آينده - کارت سوخت ماندني شد - يارانه و کارانه، غول تورم را بيدار مي‌کند و به جان مردم مي‌اندازد - ميراثي جز مخروبه از خود بر جاي نگذاشتيد - بياييد اموالمان را معاوضه کنيم - محیط‌زیست برای اردبیلی‌ها مهم شده است - احراز هويت پيکر ۵ جانباخته معدن - با دسته چاقو به سر دخترم زد - بازتوليد آسيب اجتماعي در پوشش فعاليت مدني! - افزايش سالانه ۶۰۰ هزار نفری جمعيت تهران - درمان، بدون زخم گرانی - بهداد سليمي: ‌خداحافظي؟ شايد - ام‌باپه و گل تاريخي: بي‌فايده بود - مصدوم يک‌ساله به اردوي تيم دعوت شد! - جدال قلعه‌نويي- دايي براي فتح جام حذفي - نمايندگان ايران در محاصره اتحاديه عرب! - داد بهداد - پايان امپراطوري ۴۳ ساله آيان نزديک است؟ - ريسک کردم - منتظره چهره جدید سعید علی‌حسینی باشید - نابغه طغيان‌گر - تخریبگر توسعه یا نامزد ریاست جمهوری - چرا به معدني که براي شما بود، سر نزديد؟ - روحاني بايد گزارش ويراني‌هاي دولت قبل را به رهبري تقديم مي‌کرد - دادگستري: دخالتي در ردصلاحيت‌ها نداريم - هيچ‌چيز در کشور قابل کتمان نيست - اعتدال‌گرايان براي تعامل با جهان تلاش مي‌کنند - يکي از پيچيده‌ترين پرونده‌هاي دنيا را با گفت‌وگو حل کرديم - ديپلماسي، محل سرمايه‌گذاري «چند‌روزه» نامزدها نيست - دستاورد دولت در سيستان‌و‌بلوچستان؛ شکست شرايط امنيتي و آباداني - پيام همـدردي کارگـران آق‌دره با معدنکـاران آزادشهـر - استفاده از منابع شهرداري براي تبليغات انتخاباتي تخلف است - ستاره باليوود در زيمبابوه: از خشونت عليه کودکان حيرت کردم - پيشنهاد يک نشريه آمريکايي: فيلم «رفتن» را ببينيد - کلينتون رمان مي‌نويسد - نقاشي‌هاي جراح قلب مشهور در گالري ايوان

رایگان