کتاب رویاهای حقیقی
معرفی کتاب رویاهای حقیقی
کتاب رویاهای حقیقی نوشتهٔ ریحانه امیرنکویی و ویراستهٔ حمیدرضا رضوانی اول است و نشر آرسس آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب رویاهای حقیقی
حمیدرضا رضوانی اول در مقدمهٔ کتاب رویاهای حقیقی اینگونه میگوید: «ریحانه امیرنکویی را نخستین بار زمانی دیدم که سال دوم یا سوم دبستان را میگذراند و با پدر و مادرش به دفتر کارم آمدند تا داستانی که نوشته بود را به چاپ برساند. داستانی کودکانه اما زیبا که بعدها کتابی شد با عنوان: «سرگذشت یک جوجه ترسو»!
تصویرگری این کتاب را فائزه، خواهر ریحانه انجام داده بود و وقتی اثرش را مطالعه کردم متوجه نبوغ دو خواهر در نویسندگی و تصویرگری شدم.
چند سال بعد...
یک عصر پاییزی که هنوز بادهای سرد بر گرمای هوا چیره نشدهاند، در نمایشگاه هفتهٔ کودک قدم میزنم و از رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان خوشحال هستم که گوشی همراهم به صدا در میآید و صدای یک دختر نوجوان از آن سوی خطی ناشناس به گوشم میرسد.
ریحانه است که حالا سال نهم را میگذراند و تلاش میکند در تو در توی مغزم که گرچه در زمینه خیالپردازی و خلاقیت بسیار قوی است، حافظهای بسیار ضعیف دارد خاطرهای از خود زنده کند.
با شنیدن نام کتابش جرقهای در ذهنم زده میشود و تصویر یک جوجه اردک بازیگوش که دوست دارد از مادرش جدا شود و کنار ساحل بازی کند را دور سرم به پرواز در میآورد.
سرانجام همه چیز را به خاطر میآورم اما وقتی میشنوم سال نهم را میگذراند بسیار خوشحال میشوم چرا که معمولاً یک دختربچهٔ هشت ساله بعد از این همه سال زنگ نمیزند تا حال ناشرش را بپرسد مگر اینکه کتاب جدیدی نوشته باشد...
همین خوشحالم میکند. وقتی میبینم این همه انرژی و زمانی که برای استعدادیابی کودکان علاقمند به نویسندگی و هنر میگذارم هدر نرفته و آن دختربچهٔ کوچک که اطرافیان میگفتند کار خاصی انجام نداده و خیلی از بچهها می توانند کار او را انجام دهند حالا بعد از گذشت این همه سال یک رمان ماجراجویی ۶۴ صفحهای نوشته.
با ذوق و شوق از او میخواهم متن داستانش را برایم بفرستد و با ولع شروع به خواندن میکنم و نکاتی را که به ذهنم میرسد را برای کارهای بعدی او گوشزد میکنم و از او می خواهم تا با ذهن خلاق و قلم زیبایی که دارد این راه را ادامه دهد.
بیگمان این اثر ریحانه که دومین کتاب اوست، بدون ایراد نیست اما چیزی که بسیار امیدوارمان میکند اینکه دومین گام را در این مسیر به کمک خانوادهٔ مهربانش محکم برداشت و حالا میدانم که اگر ریحانه این همه سال دست از عشق و علاقهاش به کتاب و نویسندگی بر نداشته، از این پس میتواند با پشتکاری که دارد مسیر را تا رسیدن به قله های موفقیت بپیماید و به آنچه هست افتخار کند.
خواندن کتاب رویاهای حقیقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب رویاهای حقیقی
«آیریک بدون لحظهای درنگ، گفت: بله! من در حیطهی زیست شناسی جانوری بیش از بیست کتاب مطالعه کردهام. شما چه نوع اطلاعاتی نیاز دارید؟ رفتارهای طوطیها، گونههایشان و یا شاید محل زندگی شان؟
کمی اندیشیدم و با خود گفتم: برای یافتن آن طوطی مرموز به اطلاعات زیادی نیازمندم. بعد دو یا سه ساعت، تقریبا همه چیز را دربارهی طوطیها به صورت خلاصه یادداشت کردم و به ذهن سپردم.
او قبل از اینکه خداحافظی کنیم، سفارش کرد که در صورت پیدا شدن طوطی با او تماس بگیرم تا مرا در بقیهی مراحل مأموریت یاری کند و در صورت پیدا نشدن طوطی نیز با او تماس بگیرم که به یاری من بشتابد. سپس از کتابخانه خارج شدم و به خانه رفتم.»
این کتاب عالیه وقتی این کتاب را می خوانم فکر می کردم من در آن جنگل رویایی هستم من این کتاب را توصیه می کنم من علاقه دارم نویسنده شوم خیلی کتاب میخونم از همه این کتابهایی که خوندم این
عاااالی بود به عنوان اولین کتابی که کامل مطالعه کردم
خوب بود
بنظرم کتاب خوبی بود واقعا کاشکی یکم طولانی تر بود البته میتونستن اتفاقات رو یکم بیشتر شرح بدن پیشنهاد میکنم بخونید واقعا خوب بود
خوب
حتما این کتاب رو بخونید واقعا خیلی خوبه و نشون میده چجوری توی انتخاب دوست دقت داشته باشیم مخصوصا از لحاظ هدف و برای هدفمون نا امید نشیم و بجنگیم این کتاب واقعا بهم انگیزه داد
خوب بود ژانرش هم تخیلیه درکل جذابه
داستان زیبا و تخیلی بود که فضایی جذاب و ماجراجویانه به همراه داره🌟 پسری بنام مانی مانچینی که نویسنده کتاب های علمی تخیلیست وارد سرزمینی خاص میشود که وظیفه دارد طوطی ملکه را پیدا و از آن مراقب کند و اتفاقاتی
این کتاب خیلی خوبه و توصیه می کنم دانلود کنید چون مثل اسمش رویایی هستش ۵ تا ستاره هم کمه و دیگه چیزی نمیگم فقط اگه بخوام کوتاه بگم عالیه حتما بخونید و بقیه ستاره اش رو هم می زارم.
مرسی از نویسندش کتابه قشنگی بود ژانرش تخیلی بود توصیه میکنم بخونید🧸..:)