دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۱۴ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۱۴

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۱۴

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۱۴

در این شماره می‌خوانیم: - سخني چند با شهردار هميشه‌کانديداي تهران - اخلاق و رسم ناخوشايند مناظره‌ها - به عقب بازنمي‌گرديم و در ميانه راه نمي‌مانيم - فقط براي کوبيدن رقيب بود! - قاليباف چگونگي ايجاد ۵ ميليون شغل را توضيح دهد - بازيگوشي سعودي‌ها - قاچاقي در کار نبوده است - لازم باشد در مورد جريان اصلاحات با رهبري صحبت مي‌کنم - افزايش قيمت آب، برق و گاز با بالارفتن رقم يارانه‌ها - رشد ۱۵ درصدي درآمد خانوار شهري و روستايي در سال ۱۳۹۴ - تله‌اي يادگاري از دولت‌هاي نهم و دهم - افزايش يارانه بدون تصويب مجلس ممکن نيست - وام مسکن خانه‌اولي‌ها ۲۰۰ ميليون تومان شد - اعتياد در حاشيه - جادوي جذابيت - از من جزئيات قتل‌‌ها را بپرسيد - «وفس» بهشتی در ديار آفتاب - دسترسي به محبوسان غيرممکن است - عبور ۵۳ درصدي زنان، از سد آزمون استخدامي - مأموريت تمام شد؟ - جپاروف بعد از سوت پايان بازي، «استقلالي» است - آخرين جرعه اين جام... - نگاره - کمپين حمايت از پنگوئن‌هاي خسته - آينه‌هاي نجات - لبه تيغ - روزنامه‌نگاري زير آتش و دروغ - ۵ کتاب جديد احمدرضا احمدي در نمايشگاه کتاب - توقيفِ توزيعِ سريال عاشقانه قطعي است - «ضيافت پنالتي‌ها» و «زبان اصلي» در پالیز - عکاسي هنر نيست - مشارکت سياسي طبقه کارگر در ايران؛ کتابي از افشين حبيب‌زاده - نگاهي به تاريخچه روز جهاني کارگر - مطالبات کلان معلمان در حوزه آموزش‌وپرورش - «واپسگرايي» بلاي جان امنيت شغلي کارگران - که زندگي کارگران را تهديد مي‌کند... - دموکراتیزاسیون؛ بستری برای پیگیری مطالبات کارگران - لزوم بازبيني روابط تهران- آنکارا - شکايت هابرماس و مکرون از تضعيف اتحاديه اروپا - ردپاي قطر و ترکيه در اساسنامه جديد حماس - جدالی دوباره میان برنده و بازنده - بهبود جايگاه معلم - بهبود جايگاه معلم - روز کارگر، تبلور تعهد دولت به حقوق ملت - وعده‌هاي تهي و شکاف توسعه - اصول‌گرايان همچنان انصراف را پس مي‌زنند - شعارها درباره افزايش يارانه به‌صلاح نيست - صادق باشید؛ وعده بعيد ندهيد - هم سرمان بالاست و هم از جيب مردم خرج نکرديم - رئيسي برنامه‌اي ندارد؛ روحاني کشور را اداره مي‌کند - دانشگاه امنيتي بايد به دانشگاه امن تبديل شود - دروغ به مردم نگفته‌ایم و نمی‌گوییم - واگذاري چندين پروژه شهري به يک فرد خاص - قاليباف؛ فقيرنشينان تهراني را حاشيه‌نشين کرد - مشارکت اجتماعي مادر توسعه است - حال تهران خوب نيست - جاده‌هاي مرگ - «تبريز ۲۰۱۸»، رنگين‌تر از گذشته مي‌شود - مهاجرت برای اندکی آسایش - روش جديد براي مقابله با ايدز

رایگان