دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۱۰ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۱۰

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۱۰

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۱۰

در این شماره می‌خوانیم: - ترامپ و قاليباف - چرا رئيسي جدي‌ترين رقيب روحاني است؟ - آينده مناظره‌هاي انتخاباتي - استفاده برخي از نامزدها از امکانات دولتي، خلاف قانون است - اصغرزاده: با نظارت استصوابي، تو کاسه ما گذاشتيد - دولت از آواربرداري‌ها بگويد - عراقچی: ديپلماسي آب، بخش جدايي‌ناپذير سياست خارجي است - بيانات رهبر انقلاب در ديدار شرکت‌کنندگان مسابقات بين‌المللي قرآن - ليست صد نفره انتخابات شوراها آماده شد - روحاني پاسخ ادعاي قاليباف را داد - متوقف نمی‌شویم؛ از راهی که آمدیم باز نمی‌گردیم - وزیر بهداشت: طرح تحول سلامت، وفاي به عهد رئيس‌جمهوري است - خليج‌فارس، ايراني بوده و خواهد ماند - گردشگران خارجی ۸ میلیارد دلار به ایران آوردند - مرکز آمار ايران، تورم فروردين را ۶,۹ درصد اعلام کرد - مفهوم کاغذ‌پاره را نفهمیدند، اموال ايران غارت شد - تمبرهاي جديد «پيشتازان فضا» منتشر شد - بزرگان موسيقي کشور آذربايجان در ايران - پیام استفن کينگ براي هواداران ترامپ - گالري فرمانفرما با استراتژي آوانگارد آمد - نانِ سختي، چالش، دغدغه، استرس و عشق را مي‌خوريم - شايعه استعفاي طاهري؛ حقيقت يا شوک؟ - لژيونر هندبال ايران در بوندس‌ليگا - ديسلايک؛ تفريح پرسپوليسي‌ها در دوران اعتصاب - روز مدال وزنه‌برداران - طارمي؛ ملغمه‌اي از هيجان، احساسات و عصيان - نگاره - شهر ما دوباره رنگ مي‌گيرد - جذاب و کاملا خالي - راز شوم ۲ خواهر در اتاق ملاقات پليس - شهربه‌شهر به‌دنبال طعمه - حکايت‌هايي غمگين از «گلستان» - حاشيه‌نشيني تشکل‌هاي مردمي در دولت آينده - جان هامون در دست افغان‌ها - دولت دهم در ۲ سال پاياني براي پرداخت يارانه، اسکناس چاپ مي‌کرد - بيکاري، با ضرب و تقسيم‌هاي ساده از بين نمي‌رود - سقوط درآمد طبقه متوسط، عامل کاهش ضريب جینی - بايد با بهبود فضاي کسب‌وکار شغل ايجاد کرد، نه يارانه - سوتی‌های‌آماری صدای همه را درآورد - ۱۰ اصل براي حل بحران افغانستان - ترامپ و مسئله خودشيفتگي - سروکله‌زدن ترامپ با قانون بيمه‌ درماني اوباما - شناسايي برنامه اندرويدي هک گوشي از طريق پيامک - در راستاي کمک به محيط‌زيست - عرضه عينک آفتابي با قابليت فيلمبرداري - اپل، عينک واقعيت مجازي مي‌سازد - بومي‌سازي سيستم‌هاي صوتي و تصويري خودرو در ايران - رقابت بر سر سرعت - بهترين اپليکيشن‌هايي که قبل از سفر بايد روي تلفن همراه نصب کرد - شيطنت‌هاي کودکانه ترس از گناه و چند داستان ديگر - نخستین پاسخ به یورش - سياه‌نمايي اپوزیسيون‌وار! - نبايد اختلاف بر سر ليست‌ها، انسجام اصلاح‌طلبان را بر هم زند - سايه احمدي‌نژاد بر ذهن برخي نامزدها - تولد ۲ جوجه عقاب طلايي در ايران - شناسايي ۴۴۲ واحد آلاينده در استان تهران - تغيير قانون بعد از ۷ سال - سرانجام کرايه‌هاي تاکسي در سال ۹۶ - تبی که به جان حاشیه‌نشینان می‌نشیند - سر باز و جان باز

رایگان